Haberler

IŞİD'le Çatışmada Öldürülen 8 YPG'linin Cenazesi Türkiye'de

Güncelleme:

8 Mart ile 22 Mayıs tarihleri arasında IŞİD ile girdikleri çatışmalarda yaşamını yitiren 8 YPG'linin cenazesi, uzun araç konvoyu eşliğinde Silopi ilçe merkezinden geçti.

Suriye'nin Rojava bölgesinde IŞİD ile girdikleri çatışmada yaşamını yitiren 8 YPG'linin cenazesi, Şırnak'ın Silopi İlçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildi.

CENAZELER HABUR'DAN GEÇTİ

Rojava bölgesindeki Haseke'ye bağlı köylerde 8 Mart ile 22 Mayıs tarihleri arasında IŞİD ile girdikleri çatışmalarda yaşamını yitiren YPG'li Vedat Yıldız (Erzurum), İsmail Dere (Yüksekova), Hüseyin Tutuman, Ferhan Şahin ( Diyarbakır ), Songül Kurt (Yüksekova), Ahmet Aşkara (Siirt), Seracedin Çelik (Yüksekova) ve Mehmet Sıdık Özkişi'nin cenazesi dün akşam saatlerinde Habur Sınır Kapısı'na getirildi.

KONVOY GEÇİŞİ SIRASINDA SLOGANLAR ATILDI

Gümrük kapısında otopsi işlemleri tamamlanan YPG'lilerin cenazesi, geç saatlerde uzun araç konvoyu eşliğinde Silopi ilçe merkezinden geçti.

İpek Yolu üzerinde toplanan yüzlerce kişi, konvoyun geçişi sırasında sloganlar atarak araç konvoyuna yaya olarak bir süre eşlik etti. YPG'lilerin cenazesi detaylı otopsi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Türkiye Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500

Yorumlar (74)

DILDARmobilWeb@haberler.com:

LEŞ KARGALARI YÜREGİNİZ VARSA GİDİN TÜRKMENLERLE SAVAŞIN. BURADA İŞİDE DESTEK VERENLER ONLARI KARŞISINDA GÖRÜRSE ALTINA EDERLER.

3
91
yanıtYanıtla
WANLI:

KİM KENDİ MİLLETİ İCİN DÜŞMANA KARŞI SAVAŞIRSA O ÖLÜRSE ŞEHİTTİR KÜRTLER HİC BİR ZAMAN KENDİ MİLLETİNİ BIRAKMAZ İŞTE ROJAVA ACABA TÜRKMENLERDE ÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI MİLLİYETCİ TÜRK DENİLEN KİŞİ GİDİP SAVAŞIRMIYDI HER BİJİ YPG ŞEHİT NAMIRIN

12
66
yanıtYanıtla
İzmir HDPMobil-IOS:

Canımız sızın yoluna kurban olsun şehid namırın

49
23
yanıtYanıtla
huntelaarmobilWeb@haberler.com:

Bildiğin leş

21
43
yanıtYanıtla
HalkMobil-ANDROID:

şehit namirin

36
20
yanıtYanıtla
EMPİRESATATE:

MUHTEŞEM BİR UĞURLAMA TÖRENİ İLE CEHENNEME YOLLANDILAR !!!

36
16
yanıtYanıtla
urfalı:

ALLAH RAHMET ETSIN ŞEHIT NAMIRIN

28
22
yanıtYanıtla
realistmobilWeb@haberler.com:

siz ki yuce bir amac icin sehadet serbetini ictiniz sehitler OLMEZ

25
21
yanıtYanıtla
lazMobil-ANDROID:

cehennemin dibinde olacaksın aşağılık terörist

17
20
yanıtYanıtla
Mehmet SARICA:

Yazık çoluk çocuk, kadın kız, yaşlı demeden vahşice katliam yapan İŞİD''e karşı savaşan insanlarla ilgili yapılan yorumlar tüylerimi diken diken etti, insanlığımdan utandım.

27
10
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title