Haberler

Silivri'de Sosyal Yardım Mağazası Açıldı

Silivri Belediyesi tarafından oluşturulan sosyal yardım mağazası hizmete açıldı.

Silivri Belediyesi tarafından oluşturulan sosyal yardım mağazası hizmete açıldı.

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ndeki mağaza, resmi açılışın ardından hizmet vermeye başladı.

Açılışa, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Deri monttan ayakkabıya, çoraptan oyuncağa, gömlekten elbiseye, gelinlik ve damatlığa kadar üç binden fazla ürünü bulunan merkez, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarca tespit edilecek ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek. Mağazadan ayrıca Silivri Gıda Bankası'ndan hizmet alanlarla Silivri Kart sahipleri de faydalanabilecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, açılışta yaptığı konuşmada, "Bu güzel günde, yaptıklarınızla hem iş için hem ekmek için, barış ve özgürlük için ve bütün bunların temeli olan kutsal dayanışma için ne kadar büyük bir girişim ve katkıda bulunduğunuzu görüyoruz. Bir kez daha tebriklerimi sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu da faaliyetlerine ikinci elle başladıklarını belirterek, "Üç bin adet kıyafetimiz mağazamızda, diğer üç bini ise depolarımızda. Halen kıyafet getiren vatandaşlarımız da bulunuyor" dedi.

İhtiyacı olan vatandaşların, birçok ürünü hiçbir ücret ödemeden alabileceği mağaza, hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında hizmet sunacak.

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Karaaslan Seyhan Erdoğdu Macit Özcan Silivri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title