Haberler

Silivri'de Ramazan Coşkusu

Silivri'de Ramazan coşkusuİSTANBUL Silivri Belediyesi tarafından ilçe sahilinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Silivri'de Ramazan coşkusu

İSTANBUL Silivri Belediyesi tarafından ilçe sahilinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Binlerce kişinin buluştuğu iftar sofralarında, vatandaşlar sahnedeki birbirinden güzel programlarla keyifli vakit geçirdi.

Ramazan akşamlarında Semazenler ve Silivri Belediyesi Çocuk Korosu'nun performansları büyük ilgi görürken Silivri Belediyesi'nin ikramı olan Osmanlı macunu ve şerbeti ise halka ücretsiz olarak sunuldu. Bu arada Silivrililer iftar sonrasında mehteran takımının konserlerini ilgiyle takip ederken sahnedeki Hacivat-Karagöz ve çocuk oyunları minikler tarafından büyük ilgi gördü.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahnede gerçekleştirdiği konuşmasında hemşerilerinin Ramazan ayını kutlayarak şunları söyledi; "Bizi korkutmaya, sindirmeye, boyun eğmeye, biat etmeye, bu memleketin değerlerinden vazgeçmeye zorlayabilirler. Ama biz bu meydanları doldurarak onlara şu mesajı vereceğiz: Sizden korkmuyoruz. Bu memleketin geleceğine siz hiçbir şey yapamazsınız. Bu mübarek ayda oruç vecibesini yerine getiren bütün hemşerilerimizin tuttuğu oruçları, yaptığı ibadetleri Allah kabul etsin. Nice hayırlı ramazanlara böyle huzur içerisinde; refahı, huzuru, birliği beraber paylaşabileceğimiz ortamları nasip etsin."

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: İSTANBUL, (DHA) -

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title