Haberler

Silivri Cezaevinde Futbol Sahası ve Kütüphane Açıldı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Açık Cezaevi kampüsünde bulunan futbol sahası ile yeni oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Açık Cezaevi kampüsünde bulunan futbol sahası ile yeni oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Silivri Açık Cezaevi kampüsü konferans salonunda gerçekleşen törende konuşan Vali Şahin, yapılan hizmetlerin tutuklu ve hükümlüler için önemli olduğunu belirtti.

Vali Şahin, "Bugün burada yapılanlara baktığımızda maddi anlamda çok büyük bir şey ifade etmese de anlam olarak değerli. Ayrıca bir bakışın değişmesi açısından da çok önemli bir faaliyet. Ben işin bu tarafını önemsiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu ise cezaevlerinin içerisinde barındırdığı kişiler ve işleyişi bakımından insanlar üzerinde olumlu bir etki bırakmadığını ifade ederek, "Son yıllarda ülkemizdeki hızlı değişimle paralel, ceza ve infaz kurumlarının özellikle açık bölümleri cezadan çok bir eğitim yuvasına, cezalandırmadan öte bir iş sahasına dönüştüğü gözlenmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu başkanımıza, bisiklet federasyonumuza ve İl Sağlık Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

Program sonunda, protokol üyeleri tarafından kütüphane ve futbol sahasının açılışı gerçekleştirilirken Vali Şahin, santra noktasında topa vurarak 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası final maçını başlattı.

Yapılan bisiklet turu yarışmasında 1. olan Serkan Akkaya'ya kupası, Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım tarafından verildi.

Ayrıca Bakırköy Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, Vali Vasip Şahin'e Türkiye Forması hediye etti.

Açılış törenine İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Bakırköy Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Vasip Şahin İstanbul Bakırköy Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title