Haberler

Silivri Belediyesi Önündeki Eylem

Silivri Belediyesi önünde 2 aydır eylem yapan işçiler Çetin Arat ve Barış Kiracıoğlu'nun kurduğu çadır, zabıta tarafından kaldırıldı.

Silivri Belediyesi önünde 2 aydır eylem yapan işçiler Çetin Arat ve Barış Kiracıoğlu'nun kurduğu çadır, zabıta tarafından kaldırıldı.

Belediyeden haksız yere işten çıkarıldıkları iddiasıyla eylem yapan iki işçinin kurduğu çadır zabıta ekiplerinde kaldırıldı.

İki işçiden 4 gündür açlık grevinde olan Çetin Arat, fenalaşarak bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Arat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adı geçen işçilerin CHP ilçe binasını bastıklarını, konut güvenliğini hiçe sayarak evinin önüne gelerek hakaret ettiklerini kaydetti.

Işıklar, iki işçinin bunları bir daha tekrarlamayacaklarına dair hiçbir adım görmediği için tavrını sürdüreceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Silivri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title