Haberler

Silivri Belediyesi'nden Nkü'ye Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyarette, "Bölgemize böylesine güzel bir üniversiteyi kazandırmalarından dolayı sizin nezdinizde bütün üniversite camiasına teşekkür ederek, kurum olarak bölgemizdeki çiftçilerimize yapmış olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarım. İki kurum arasındaki ikili işbirliklerinin artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi olarak öncelikle bölgeye ve ülkeye akademik, bilimsel ve eğitim alanında yapılan desteklerin sonuçlarını görmenin memnun edici olduğunu belirterek bu tür iş birliklerinin bölgede devam edeceğini ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Osman Şimşek Silivri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title