Haberler

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi İçin Arsa Jesti

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa jesti Hedef 1 Milyon Üye kampanyası dahilinde düzenlenen gecede Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verildi Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından önceki gece düzenlenen etkinliğe katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan kurulması kararlaştırılan Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verildi.

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa jesti

Hedef 1 Milyon Üye kampanyası dahilinde düzenlenen gecede Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verildi

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından önceki gece düzenlenen etkinliğe katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan kurulması kararlaştırılan Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verildi. Bu jest karşısında Aziz Yıldırım'ın ise bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından Hedef 1 Milyon Üye kampanyası dahilinde düzenlenen geceye katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının da katıldığı organizasyonda yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen geceye Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Şubeleri Trakya Bölge Sorumlusu Miraç Çam, Silivri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Şahin, Silivrispor Başkanı İhsan Atun, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, çevre illerden gelen dernek başkanları, üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Gecede kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi için açık davette bulunarak, yer vermeye hazır olduklarını ifade etti. Silivri'nin Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağına da vurguda bulunan Işıklar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı, kara dönem olarak tabir ettiği süreçteki duruşundan dolayı tebrik ederek kutladı. Geleceğin teminatı olan gençlerin Cumhuriyet değerlerine bağlı bir şekilde yetişmeleri açısından eğitime verdikleri öneme de dikkat çeken Başkan Işıklar, Fenerbahçe Üniversitesi'nin Silivri'ye çok yakışacağını da sözlerine ekledi.

IŞIKLAR FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ'NE YER VERMEYE HAZIRIZ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Fenerbahçeliler Derneği'nin davetlisi olarak katıldığı gecedeki konuşmasında, Silivri'yi cumhuriyet değerleriyle, bizi biz yapan değerleriyle, tarihi geçmişinden gelen zenginliğiyle, 7000 bin yıllık geçmişiyle koruyarak hizmet vermek için çalışıyoruz. Aydınlık ve çağdaş yarınlara ulaşmak için mücadele ediyoruz. Özellikle, geleceğimizin teminatı gençlerimizin alacakları eğitimlerle ülkemizi, Cumhuriyet'in ışığında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefe, çok daha güzel yarınlara ulaştıracağına olan inancımız doğrultusunda hayata geçirmek için 6 yıldır uğraş verdiğimiz bir üniversite projemiz var. Bu noktada Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a sesleniyorum... Kendilerinin bu noktada bir üniversite projeleri olduğunu biliyorum. Silivri, Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulması için yeri vermeye hazır. Selimpaşa'daki o güzelim tarihi binalarımızı da gerek idari gerek rektörlük binası olarak vermeye hazırız. Ben Fenerbahçe'nin dünyanın sayılı markaları arasında olmasının yanında sayılı üniversitesini de kuracağına inanıyorum. Silivri Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe de Silivri'ye çok yakışır dedi.

YILDIRIM JEST KARŞISINDA DUYGULANDI AYNI ZAMANDA FORMA HEDİYE ETTİ

Geceye katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a günün anısına üzerinde ismi yazılı olan formayı hediye etti. Başkan Işıklar da Yıldırım'a günün anısına teşekkür plaketi sundu. Öte yandan Silivri Belediye Başkanı Fenerbahçe Üniversitesi için arsa tahsisi konusundaki açıklamalarının Fenerbahçe Başkanı Yıldırımı bir hayli duygulandırdığı ve bu konu için ikili görüşmelerin bir an önce başlatılacağı söylendi.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM DURUŞMADAN SONRA KAMUOYUNA GENİŞ AÇIKLAMALAR YAPACAĞIZ

Aziz Yıldırım, Bu önümüzdeki dönemde görüyoruz ki mali olarak kriterler yapılması ile ilgili TFF'nin hem başkanı hem de teknik sorumlusunun açıklamalarını hepimiz duyuyoruz. Tabi ki mali kriterlere uymak hepimizin gerekliliğini getirmesi gerektiği bir konu. Ancak ben bu haftadan itibaren, biliyorsunuz Salı günü duruşmamız var. Duruşmadan sonra kamuoyuna geniş açıklamalar yapacağız. ve biz 2015'teki seçimden sonra da kulübün 3 sene içindeki bütün yapılanma programını açıklayacağız. Bugün eski SPK başkanı Fenerbahçe Kongre Üyemiz Sayın Ali İhsan Karacan'da bizim sportif A.Ş'den bağımsız üye olarak görevine başladı. Onu da buradan tekrar tebrik ediyorum. Onun katkıları ve diğer arkadaşlarla beraber, 3 yıllık; 2015-2018 projeksiyonunu hazırlayacağız. Bütçeleri ve programları bu Mayıs ayındaki kongrede de biz gelip sunacağız. Burada en önemli kısım üye potansiyeli. Üye potansiyelinin yükselmesiyle kulübe daha çok sahip olma projeksiyonu gerçekleşmiş olacak. Bunun için hepinizden rica ediyorum. Normal üye, temsilci üye hiç biri fark etmez. Fenerbahçe'nin olan her yerde herkes aynı şartlarda faydalanma ve yaşama hakkına sahiptir. Normal üye ile temsilci üye oy haricinde hiçbir yerde ayrılmıyor. Temsilci üyelerde bulundukları yerlerde seçimlerle gelip oy atabiliyorlar. Belli zaman süre sonunda inanıyorum ki temsilci üyelerde normal üyeliğe geçecekler. Bunun da böyle olması lazım. 500 bin temsilci üye var, 100 bin kişi normal üye var; o zaman tabi ki temsilci üyelerinde normal üyeye geçişi sağlanır, diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.

BİZ ŞİKE YAPMADIK

3 Temmuz sürecini hatırlatan Başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz'da evimizden alınıp götürüldüğümüz zaman dahi bizim şike yapmadığımızı hep söyledim. O tarihlerde telkin yapanlar vardı. 'Başkanlığı bırakırsanız bu olay daha değişik mecralara gider ve bu yaşayacağımız dertler biter diye ...' Ben o günde kabul etmedim. Çünkü biz şike yapmadık. Şikenin nasıl yapıldığını bu ülkede gören ve bilen insanlarız. Çok gördük.. 2009-2010 sezonunda son haftaya girilirken Fenerbahçe liderdi. Trabzon'u yendiğimiz takdirde şampiyon olacaktık. Ama sahamızda Trabzonsporla berabere kaldık, çok goller kaçırdık. Ertesi gün stadımızda olaylar oldu, bazı Fenerbahçeliler statta kendilerinden beklenmeyen hareketler yaptılar. Stadı yaktılar, stadın çatıları yandı. Oyuncularımızı o günkü zor şartlarda ambulanslarla evlerine götürdük. Bazı arabalarla, emniyetlerle evlerine götürdük. Gerçekleri de hepimiz unutmayalım, bilelim içimizde de . Ondan sonra yalnız 1 hafta önce bir Sayın bakan çıktı ligde şaibe var dedi. Ondan 1 hafta sonra şaibe bitti. 2008-2009 yılında beni yine Devrimci Karargah'la ilgili almış oldukları mahkeme kararının içerisinde bugün yargılandığım aynı sözlerin yazıl olduğu şekilde isim vermeden ama altında telefonlarımızın yazılı olduğu halde 2009 yılında dinleme yapılmış. Biz o zaman şampiyon olsaydık, öyle zannediyorum o zaman bizi içeri atacaklardı. O zaman Metris'e girecektik. Ama başkaları şampiyon olduğu için de hiçbir işlem yapmadılar. 2008 yılında da dinlemişler ben öyle zannediyorum ki, belki zamanla bunlar çıkacaktır. 2004-2005'lerde de dinlemişler ama bir şey bulamadıkları için bugün karşınızdayım. Düşüncelerimi rahatça söyleyebiliyorum diye konuştu.

BİZ ATATÜRKÇÜ, CUMHURİYETÇİ VE LAİK BİR CAMİAYIZ

Biz Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik bir camiayız diyen Başkan Aziz Yıldırım, Bugün yine twiter da ben hiç kullanmadığım için arkadaşlar getirdiler. Yine işte birilerine ben paralar vermişim. Öbür tarafta da diyor ki o, 50 milyon dolar istedi gibi söylemler. Biz, bizi iteni de tutmayanı da biliyoruz. Bunu herkes de ne anlıyorsa anlasın. Biz Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik bir camiayız. Sonuna kadar da biz hepimiz bu cumhuriyetin son kale Fenerbahçe olarak bekçileriyiz. Hepinize teşekkür ediyorum, saygıları sunuyorum dedi.

FENERBAHÇE'YE SAHİP ÇIKIN

Aziz Yıldırım sözlerini şu ifadelerini tamamladı Hepinizden tek isteğim, dileğim Fenerbahçe'ye sahip çıkın, Fenerbahçe'ye üye olun. Kulübe gelin, kulüpte görev isteyin, görev alın. 17 yıl önce başkanların, yöneticilerin paralı olması gerekirken bugün artık bunlara ihtiyaç yok. Bunun için Fenerbahçe'nin size, sizlerin de Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. En büyük Fenerbahçe, iyi ki Fenerbahçeliyiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Macit Özcan Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title