Haberler

Silifke Turizm Derneği Başkanı Küçük Açıklaması

Silifke Turizm Derneği Başkanı Ali Küçük, yerli turistlerin Doğu Akdeniz'e ilgisinin yüksek olduğunu belirterek, aynı ilgiyi bu yıl da beklediklerini ifade etti.

Silifke Turizm Derneği Başkanı Ali Küçük, yerli turistlerin Doğu Akdeniz'e ilgisinin yüksek olduğunu belirterek, aynı ilgiyi bu yıl da beklediklerini ifade etti.

Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden olan Silifke'de Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte sahillerde doluluk oranının maksimum seviyeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla turizmde şu anda bir sessizlik yaşandığını ancak bunun fırtına öncesi sessizlik olduğunu ifade eden Küçük, "Yerli turistler bölgemize gösterdikleri ilgiyle bizi hiç bir zaman yanıltmadılar ve bu yıl da yanıltmayacaklardır. Yerli turistlerin bölgemizi tercih etmelerinden, ilgi göstermelerinden her zaman memnunuz. Bu nedenle yerli turizme güveniyoruz." dedi.

Yabancı turist yoğunluğunda yerli turiste gerekli ilgi ve alakayı göstermeyen diğer bölgelerin kriz döneminde hemen yerli turiste yöneldiğine dikkati çeken Küçük, şöyle konuştu:

"Yerli turist kriz dönemlerinde hatırlanacak bir potansiyel olmamalı. Her daim yerli turiste ihtiyacımız var ve olacaktır. Biz her zaman olduğu gibi şimdi yerli misafirlerimizi konuk etmekten onur duyacağız. Krizlik ilgi değil her zaman olduğu gibi her daim aynı sıcaklıkla misafir edeceğiz konuklarımızı. Tabi bu yıl yapmış olduğumuz tanıtımlar ve çalışmalarla da krizden etkilenmeden çıkmayı hedefliyoruz."

Kızkalesi, Atakent, Atayurt, Taşucu, Yeşilovacık ve Tisan sahillerinde gelen turistlere her türlü imkanın sunulduğuna vurgu yapan Küçük, düzenlenen yat turlarıyla da konuklara güzel bir gün yaşatıldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Doğu Akdeniz Silifke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title