Haberler

Silifke Kubat, Silifkeliler'i Coşturdu Yeniden

Kubat, Silifkeliler'i coşturdu MERSİN'in Silifke İlçesi'nde bu yıl 'Göksu Yılı' teması ile düzenlenen 42'nci Uluslararası Kültür Haftası kapsamında bir konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Kubat, Silifkeliler'i coşturdu

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde bu yıl 'Göksu Yılı' teması ile düzenlenen 42'nci Uluslararası Kültür Haftası kapsamında bir konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Konser, festival alanında gerçekleşti. Bengü, Edip Akbayram, Bedia Akartürk, Pinhani, Gökhan Türkmen, İrem Derici'nin sahne aldığı Kültür Haftası'nın kapanış konserine katılan Kubat, sevenlerinden büyük ilgi gördü. 7'den 70'e her yaştan insanın katıldığı konserde Kubat, Türk Halk Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini kendine has tarzıyla yorumlayarak alanı dolduranları coşturdu.

'Sarı Gelin'den Çökertme'ye, Kekliği Düz Ovada Avarlardan Aman Adanalı Canım Adanalıya kadar birbirinden hareketli ve duygusal bir çok türküyü hayranlarıyla birlikte söyleyen Kubat'a konser sonunda Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Turgut, günün anısına bir plaket verdi. Turgut, festival sonunda yaptığı konuşmada birbirinden değerli sanatçıları Silifke halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kültür Haftamıza maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silifke Göksu Kubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title