Haberler

Silifke'de Trafik Polislerine Yaka Kamerası Uygulaması

Silifke ilçesinde trafik ekipleri tarafından “Trafik hizmetlerinde şeffaflık ve güven projesi” kapsamında yaka kamerası uygulaması başlatıldı.

Silifke ilçesinde trafik ekipleri tarafından "Trafik hizmetlerinde şeffaflık ve güven projesi" kapsamında yaka kamerası uygulaması başlatıldı.

Trafik ekipleri şehrin en işlek yeri olan Atatürk Caddesi Atatürk Anıtı çevresinde proje kapsamında ilk defa yaptıkları uygulamayla yaka kamerasını araç şoförlerine ve basın mensuplarına tanıttılar.

Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, yaptığı açıklamada, trafik hizmetlerinde şeffaflık ve güven projesi kapsamında gelişen teknolojiye ayak uydurduklarını kaydetti.

Trafik denetim ve uygulamaları sırasında polis ile sürücüler arasında yaşanmakta olan sorunların, iddiaların ve şikayetlerin engellenmesi, şeffaf ve etkin bir denetleme ortamı oluşturulmasının amaçlandığını ifade eden Kavaklı, "Katkı sağlayacağına inandığımız bu uygulamada özel hayatın gizliliğine de azami ölçüde dikkat edilecektir" dedi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Atatürk Caddesi Kavaklı Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title