Haberler

Silifke'de Trafik Haftası Kutlanıyor

Mersin'in Silifke ilçesinde Gazipaşa İlkokulu, Trafik Haftası dolayısı ile okul bahçesinde etkinlik düzenledi.

Öğrencilerin trafik konusunda çeşitli bilgiler sunup, oyunlar gösterdiği program dahilinde İlçe Jandarma Komutanlığı okul bahçesinde trafik parkuru oluşturdu.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Trafik komisyonu üyeleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığınca hazırladığı trafik levhaları, ilk yardım malzemeleri ve trafik ışıkları öğrencilere tanıtıldı. Yine İlçe Jandarma Komutanlığınca hazırlanan trafik parkında öğrencilere bisiklet ve akülü araçlar kullandırılarak trafik kuralları anlatıldı.

Öğrencilere trafik bilgilerini küçük yaşta vermeye başladıklarının altını çizen Okul Müdürü Ali Ünal, "Her yıl çeşitli etkinlikler ve trafik haftasında trafik konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bu yıl da İlçe Jandarma Komutanlığımızın katkıları ile okul bahçemizde bir trafik parkuru oluşturduk. Burada öğrencilerimize yayaların ve sürücülerin uymaları gereken trafik kurallarını anlatıyoruz. Bu parkın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Şevket Cinbir, öğrencilere trafik haftasının önemini anlattı. Kaymakam Cinbir, "Trafik kazaları ancak eğitimle son bulur. Burada öğrendiğiniz bilgileri büyüklerinizle de paylaşmalısınız. Trafik kurallarına ne kadar çok uyarsak, o kadar kazaların önüne geçmiş oluruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Gazipaşa Silifke Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title