Haberler

Silifke'de Mahalle Yolları Yapılıyor

Güncelleme:

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Yeşilovacık ve Işıklı Mahallesi'nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yeşilovacık ve Işıklı Mahallesi'nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık'ın gelişen ve gün geçtikçe değer kazanan mahalleler olduğunu belirten Başkan Turgut, "Silifke Belediyesi olarak görev yaptığımız süre zarfında bütün mahallelerimizin yol sorununu çözeceğiz. Önce yollarımızın stabilize bakımlarını ardından da asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken şu hususa dikkat ediyoruz. Artık her köy ve her yerleşim yeri birer mahalle ve mahalleye bağlı oldu. Yollarımızı açarken veya bakımlarını yaparken önce ölçümlerini yapıyor, nereden hangi yolun geçtiğini, nereden nasıl bir yol açılacağını tespit ediyor, daha sonra bu yollarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirirken bu hesaplamaları da dikkate alarak hizmetlerimizi ulaştırıyoruz" dedi.

Yeşilovacık ve Işıklı Mahallelerinde mahalle içi yolların büyük bir kısmının yapıldığını ve bu hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten Işıklı Mahallesi Muhtarı Zekeriya Özkan, "Mahallemiz önceki dönemlerde belde belediye olmasına rağmen bu kadar hizmet alamıyordu. Yeni yasa sıkıntılı olmasına rağmen mahallemize güzel hizmetler getirdiniz. Özellikle mahalle içi ve arazi yollarımızın yapılması bizleri mutlu etti. Eksik kalan yollarımızın da yapılmasını istiyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Turgut Yeşilovacık Silifke Akdere Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title