Haberler

Silifke'de Emekli Ormancılara Vefa Gecesi

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2013 yılından bu yana emekli olan 40 kişi için vefa yemeği düzenlendi.

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü'nde 2013 yılından bu yana emekli olan 40 kişi için vefa yemeği düzenlendi.

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışıp, emekli olan işçilere, Kayıkçıoğlu Tesisleri'nde düzenlene yemeğe, Öz Orman İş Sendikası ve Silifke Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe Öz Orman- İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Öz Orman-İş Silifke İlçe Başkanı Osman Özdeniz, Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Aslan, Silifke Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve emekli olan personeller katıldı.

Yemekte konuşan Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Aslan, "Bu özel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Ankara'dan, Mersin'den, Mut'tan gelerek yemeğimize onur veren değerli misafirlerimize çok teşekkür ederim. Silifke Orman İşletme Müdürlüğü'nde emeği geçen ve emeklilik hakkına kavuşan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum. Bundan sonraki hayat maratonunda kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Bugün burada Silifke'de mesleğimize hizmet etmiş çok değerli meslektaşlarımıza aramızdan ayrılmaları sebebiyle bir veda yemeği düzenledik. Bu veda yemekleri aslında; bir vefa yemeğidir, helalleşme yemeğidir. Çünkü birlikte çalışıyoruz, aramızda hak hukuk söz konusu oluyor. Bundan dolayı bir arkadaşımız ayrılırken helalleşmek, bir araya gelmek bizim geleneğimiz. 40 kadar mesai arkadaşımız aramızdan ayrılıyor. Ümit ediyorum ki aramızdan ayrılan arkadaşlar için de bu değişiklik bir ferahlık olur. İnsanın yaşadığı yerden, arkadaşından, çevresinden ayrılması ister istemez bir burukluk yaşatıyor. Arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz, gidecekleri yerlerde kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde aileleri ile birlikte yaşamalarını Yüce Allah'tan temenni ediyoruz. Burası büyük bir yuva, burayı unutmamalarını, uğramalarını, bizlere hal hatır sormalarını özellikle istirham ediyoruz" dedi.

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ise "Farklılıklarımızı zenginlik kabul edip, bu coğrafyada yaşayacağız" diye konuştu.

Çalışma hayatında iki mutlu an olduğunu bunlardan birisinin işe başlandığı an, diğerinin ise emekliliğe ayrılındığı an olduğunu ifade eden Aslan şöyle devam etti:

"Yani dinlenme ve emeğinin karşılığını almaya başladığı andır. Bu nedenle buraya koşarak geldim. Emek vermiş, mücadele vermiş işçilerimizin bu butlu gününe tanık olmak için. Cenabı Allah herkese yüz akıyla emekli olmayı nasip etsin. Gün kenetlenip güçlenme zamanı. Bu tür organizasyonlarda bir araya gelerek, bu düşüncelerimizi paylaşarak bu bilince varıyoruz. Farklılıklarımızı zenginlik kabul edip, bu coğrafyada yaşayacağız. Biz Suriyeli vatandaşları ülkemize kabul ediyoruz ama bize bir şey olsa bizi hiçbir ülke kabul etmez. Gidebilecek bir yerimiz kalmaz. Düşmanın en kötüsü bize benzeyip, bizden olmayanlardır. Bunu 15 Temmuz'da gördük. Terörün biteceğine inandım. Çünkü bitirmeyi hedefleyen bir irade var. Biz bu zamana kadar ülkemizi, bayrağımızı kimseye teslim etmedik. Bizim için terörü temizlemeden aldığımız maaşın da kadronun da önemi yok. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde, ülkemize faydalı olabilmek adına her zaman elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bugün burada ülkemiz için emek vermiş değerli çalışanlarımız için düzenlenen vefa yemeği için bir araya geldik. Yarın başka bir yerde, yine başka bir gün başka bir yerde bir araya geleceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bizler, her zaman emeklilerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Emekliliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık, mutluluk versin. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler."

Konuşmaların ardından emekli olan personellere köstekli saat hediye edildi. Yemek, çekilen hatıra fotoğrafı sonrası son buldu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Mustafa Aslan Silifke Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title