Haberler

Silifke'de 55 Firmaya "Tüketici Kalite Ödülü" Verildi

Tüketici Hakları Derneği Silifke Şubesi, Erdemli ve Silifke'de haklarında hiç şikayet bulunmayan toplam 55 firmaya "2014 Tüketici Kalite ödülü" verdi.

Tüketici Hakları Derneği Silifke Şubesi, Erdemli ve Silifke'de haklarında hiç şikayet bulunmayan toplam 55 firmaya "2014 Tüketici Kalite ödülü" verdi.

Dernek başkanı Mahmut Ali Selvi, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dernek olarak ilk kez düzenledikleri etkinlikte, ödüle layık görülen firmaların haklarında hiç şikayet olmayanlardan seçildiğini belirtti.

Ödülleri, firmaları, doğruya, dürüstlüğe ve çalışkanlığa teşvik amacıyla verdiklerini ifade eden Selvi, "Amacımız bilinçli tüketici ve bilinçli bir toplum oluşturmak. Eğriçayır balı, tüketicisine en kaliteli ürün sunmasından dolayı 'Özel hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Temennimiz bu firmanın kaliteli bal üretiminde dünya birincisi olması ve marka haline gelmesidir" diye konuştu.

Mersin Arıcılar Birliği Başkanı Hasan Çalıkoğlu da Toroslar'da üretilen balın dünyanın en kaliteli balı olduğunu iddia ettiklerini bunun en güzel örneğinin de Eğriçayır balının Dünya Arıcılar Birliği tarafından takdir edilerek ödüle layık görülmesiyle bir kez daha kanıtlandığını söyledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Tüketici Hakları Derneği Mahmut Ali Erdemli Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title