Haberler

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut Ziraat Odası'nı Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Ziraat Odası Başkanı Mahire Can ve yönetimini makamında ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Ziraat Odası Başkanı Mahire Can ve yönetimini makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ile ziyaretini gerçekleştiren Başkan Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi olarak çiftçilerin yanında olduklarını vurgulayarak, "Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Atatürk'ün dediği gibi 'Köylü milletin efendisidir, efendisi kalmak mecburiyetindedir.' Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz" dedi.

Silifke Ziraat Odası'nın kendi alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten ve başarılar dileyen Başkan Turgut, "Şahsınızda sizin ve yönetiminizin gayretli çalışmaları çiftçilerimize önder olacak niteliktedir. Biz de Belediye olarak odanızla bir uyum içerisinde çalışarak, ilçemizi, mahallelerimizi ve çiftçilerimizi kalkındırmak ve yaşatmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta sizlerin yanındayız. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Yardımcısı Ömer Savar'ın, odayı ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Ziraat Odası Başkanı Mahire Can ise şunları söyledi:

"Amacımız Silifke'de tarımın, çiftçinin zenginleşmesi, kalkınması ve bu alanda yapılan yeniliklere açık olmaktır. Silifke Ziraat Odası olarak belediyemizin bizlere destek olması, istişare ortamında çalışmaya uygun bir yapıya kavuşması bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Ben ve yönetimim bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de tarafsız, doğru ve ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tek gayemiz var oda, İlçemizin tarım alanında gelişmesini ve kalkınmasını sağlamaktır." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Turgut Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title