Haberler

Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi Kapılarını Açtı!

Güncelleme:

İstanbul, Ataşehir merkezinde konumlanan, Anadolu Yakasının en büyük kapasiteli kongre oteli kapılarını açarak misafirlerine hizmet vermeye başladı.

Erko Şirketler Grubunun Antalya'da bulunan Silence Beach Resort Otel'den sonra şehir otelciliğine yapmış olduğu 129.800.00 TL'lik yatırım ile hayata geçen Silence Istanbul Hotels bünyesindeki 5 Yıldızlı Oteli, 12-19 Ağustos arası düzenlenen Abdi İbrahim dönem sonu toplantısı ile birlikte kapılarını açtı. Silence İstanbul'un 5 Yıldızlı otelinde 12-19 Ağustos tarihleri arasında 600 kişi konaklayacak ve 1800 kişi toplantılara iştirak edecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına 23 km uzaklıktaki Silence Istanbul genel müdürü Birol Kaymas; açılış için "Bölgede en büyük kongre ve toplantı salonlarına sahip olan Silence Istanbul Hotel& Convention Center , aynı anda yan yana 5 ve 4 yıldızlı iki otele sahip olması ile özellikle şirket ve kongre turizminin en çok aranan oteli olacaktır. Ayrıca otelin hemen yanı başında bulunan Brandium AVM'de misafirlerimiz için büyük kolaylık sağlayacaktır. Hizmet kalitesi ve personelinin eğitimine çok önem veren Ik politikası ile Türk turizmine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Silence Istanbul Hotel& Convention Center profesyonel yönetim kadrosu, şıklık ve konforu buluşturan konsepti ve yapacağı önemli aktiviteleri ile ön plana çıkacaktır. Diğer otellerden farklı olarak özel katlarımızda özel hizmetliler (Butler) hizmeti bulunacaktır. " değerlendirmesinde bulundu.

5 ve 4 Yıldızlı iki yepyeni otel ve kongre merkezi…

"Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi" iki otelinde toplam 592 oda '1200' yatak kapasitesi ile bölgeye büyük değer katacak. Açılışı gerçekleşen 5 yıldızlı otelde misafirler için farklı ihtiyaçlara yönelik; 269 Superior, 61 Executive, 2 Corner Suit, 1 Execuive Suite, 2 Deluxe Suit, 2 King Suit, 3 Engelli olmak üzere toplamda modern ve konforlu 340 oda bulunuyor.

İş Toplantılarında Cazibe Merkezi

Gün ışığı alan; 7m tavan yüksekliğinde ve 1500 m2 genişliğinde 3'e bölünebilen ana salonu, 900 m2'lik alternatif salonu ile toplamda 15 tam donanımlı toplantı salonuna sahip olan "Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi" nde misafirler; tüm toplantı, konferans ve davetlerini son teknolojilerden faydalanarak eksiksiz organize edebilecekler. "Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi"nin eşsiz mutfağı; tecrübeli aşçıları ve kaliteli restoranları ile birleşerek misafirlerin hem göz hem de damak zevkine fazlasıyla hitap edecek.

Hem Alışveriş Hem İş

Silence Istanbul Hotel'in hemen yanı başında konumlanan Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde; yerli ve uluslararası seçkin A+ mağazalar, sinema, tiyatro salonu, bowling merkezi, çocuk bahçesi ve popüler restoranları da misafirlere büyük kolaylık sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title