Haberler

Sileceğe Takılan Ayakla Kaçan Sürücü Yakalandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde çarptığı bisikletli kişinin ölümüne neden olan ve şahsın koptuktan sonra sileceğe takılı kalan ayağıyla kaçan sürücünün, polise teslim olan şahsın oğlu olduğu ortaya çıktı.

Beyşehir'de dün gece Ali Akkanat Bulvarı üzerinde bisikletiyle seyir halinde olan 56 yaşındaki Kemal Gözet'e otomobil hızla çarptıktan sonra sürücü kaçmıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ayağı kopan ve aracın sileceğine ayağı takılı kalan Kemal Gözet, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olay yerine düşen otomobilin plakasından ruhsat sahibini tespit etmeye çalışan polisin araştırmaları sırasında polisi arayan A.Y. isimli şahıs kazayı kendisinin gerçekleştirdiğini öne sürerek polise teslim olmuştu. Polisin kazanın olduğu yerden 22 kilometre uzaklıkta bulduğu otomobilde yaptığı incelemede otomobilin sileceğinde çarptığı kişinin kopan ayağını bulunmuştu. Polis ekipleri, yaptığı araştırmada kazayı A.Y.’nin değil oğlu Hasan Y.’nin yaptığını belirledi. Kazaya karışan Hasan Y.’nin saklandığını belirleyen polis, telefonla ulaştığı Hakan Y.'yi ikna ederek polis merkezine gelip teslim olmasını sağladı.

BABA SERBEST BIRAKILDI, OĞLU GÖZALTINA ALINDI 

Sabah saatlerinde polis merkezine gelerek kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden Hakan Y. gözaltına alınırken, hakkında işlem başlatılan baba A.Y. ise serbest bırakıldı. Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Hakan Y., hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Polis merkezine götürülen sürücünün sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Kazada bisikletiyle otomobilin üzerine savrularak metrelerce ileride yola düşen ve sol ayağı koparak ölen Kemal Gözet’in emekli olmasına rağmen uzun yıllardır yorgancılık mesleğini yürüttüğü ve şişe toplayan köylüsü ile karıştırıldığı, yakınları tarafından şişe toplama gibi bir alışkanlığının olmadığı belirtildi. Hastane acil servis önünde cenazenin kendilerine teslim edilmesini bekleyen Murtaza Bulut, kazada ölen Gözet’in dünürü olduğunu belirterek, dünürünün yorgancılık yaptığını, şişe topladığını bilmediğini, kazadan ise sabah saatlerinde kendilerine telefonla haber verilmesi üzerine bilgi sahibi olduğunu ifade etti. Bulut, "Devamlı bisiklete binerdi. Sabah yatarken telefon geldi, ‘Kemal’ ölmüş’ diye. O kadar biliyorum. Araba bacağını almış gitmiş, plaka da yerde bulunmuş. Allah kimsenin başına vermesin. Cenazenin teslim edilmesini bekliyoruz” dedi. 

ALİ RIZA ÖNSES

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500

Yorumlar (1)

murat:

çokkkk yaaık olmuş bide yaşlı çarpan adam bari yardım etsin allah yaşlı admın ailesine sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title