Haberler

Şile Yolunda Kaza 2 Ağır Yaralı

Haber-Kamera Nurcan KIRCALI İstanbul DHA Şile'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Haber-Kamera Nurcan KIRCALI İstanbul DHA

Şile'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Ömerli mevkii Çekmeköy istikametinde meydana geldi. 34 NTB 16 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek, arıza nedeniyle yolun kenarına park etmiş olan hafriyat kamyonuna çarptı. Otomobilin ön tarafı, çarpmanın etkisiyle hurdaya dönerken, Mehmet Karataş ve Kasım Karataş adlı kardeşler araç içinde sıkışarak ağır yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışması sonucu yaralılar Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Ali Kaban, Ben aracımda gelen sesi dinliyordum ve birden öylesine şiddetli bir şekilde park halindeki kamyonuma vurdu. Ben bile kapıdan düştüm. Ne olduğunu anlayamadım dedi.

Bir görgü tanığı ise Direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 NTB 16 plakalı araç, duran kamyona öylesine dönerek vurdu ki, biz de şaştık. Bizim de arabamız arıza yaptı olay yerinden az uzakta ama, biz kendi derdimizi unuttuk, itfaiye ekipleriyle yaralıları çıkardık dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Çekmeköy Ömerli Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title