Haberler

Periscope'ta Canlı Yayındayken Trafik Kazası Yaptı

Güncelleme:

Şile Yolu'nda arabalarıyla ilerleyen iki genç, "Periscope"tan canlı yayın yaptıkları sırada kamyonun altına girdi. Feci kazada sanatçı Mustafa Alabora da yaralandı.

Şile yolunda araçla seyir halinde giden iki genç, sosyal paylaşım sitesi Periscope'tan canlı yayın yaptıkları sırada önde seyreden kamyona hızla çarptı. Kazada, gençlerin çarptığı araçların birinde bulunan ünlü sanatçı Mustafa Alabora da yaralandı.

YANLARINA YANAŞAN ARAÇLA SOHBET ETTİLER

Sosyal medyada bir ilk daha gerçekleşti. Şile yolunda iki genç arabaya binerek, yaptıkları gezintiyi sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladı. Bu sırada yanlarına yanaşan bir araçla da sohbet eden gençler hızla ilerlemeye devam etti. Sohbet sırasında gençler yandaki araca. "İsteğine göre 300 km hızla. Ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler.

KAMYONU SON ANDA FARK ETTİLER

Yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, tam bu sırada öndeki kamyonu son anda farketti. Bu sırada kamyona hızla çarpan gençler, ağır şekilde yaralandı.

YARDIMLARINA VATANDAŞLAR KOŞTU

Vatandaşlar yardıma koşarak, olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak hastaneye gönderdi. Yaralanan E.G ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

MUSTAFA ALABORA DA YARALANDI

Kaza, Periscope'de canlı olarak vatandaşlar tarafından izlendi. Canlı yayınlanan kazada yaralananlardan biri de ünlü sanatçı Mustafa Alabora oldu. Alabora, ambulansla Kadıköy'deki özel bir hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title