Haberler

Silahlı Saldırıya Uğrayan Şoför, Fenerbahçe'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çaykur Rizespor maçı dönüşünde yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran, Fenerbahçe antrenmanı ziyaret etti, "Sağolsunlar, beni yalnız bırakmadılar." dedi.

Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Fenerbahçe'ye karşı gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran, sarı-lacivertli kulübün davetlisi olarak Can Bartu Tesisleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davetlisi olarak oyunculara bir ziyarette bulunan Ufuk Kıran antrenmanı izledi. Emre Belözoğlu, Ufuk Kıran'ı görmekten dolayı mutlu olduğunu ve takım adına teşekkür ettiğini ifade ederken Ufuk Kıran ise, görevini yerine getirdiğini söyledi.

"ÇOK ŞÜKÜR HAYATTAYIM"

Öte yandan Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Ufuk Kıran hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini belirtti. İyi olduğunu söyleyen Kıran, "Çok şükür hayattayım. Gayet iyiyim. Hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. İstirahatimi iyi bir şekilde yaptım. Şu anda biraz ödem var kurşun yerlerinde ama onlar da geçiyor." dedi.

"TAŞ SANDIK, BİR SES DUYDUM AMA..."

Yaşanan olayda "Kim olsa aynı şeyi yapardı" diyen Kıran olay anını şöyle aktardı: "Vurulma anını anlamadım. Taş sandık. Bir ses duydum sadece ama vurulduktan sonra kan kaybını gördüm. Hemen kenara yanaşmayı ve araçtan inmeyi düşündüm. Refleks bozukluğu da olmadı. Aklım başımdaydı. Sürmene Devlet Hastanesi'ne gidene kadar her şeyi kendim yaptım"

"O ARAÇTA KATLİAM OLSAYDI..."

Bu olayların artık bitmesi gerektiğini ifade eden Kıran, "Futbol terörü nedir? İnsanın canına kastederek ne elde edecekler. Ben bir babayım, 3 çocuğum var ve ekmeğimdeyim. O araçta katliam olsaydı, insanların eline ne geçecekti. Olmasın böyle şeyler. Böyle şeyler yaşamak istemiyoruz." şeklinde konuştu.

"SAĞOLSUNLAR, BENİ YALNIZ BIRAKMADILAR"

Fenerbahçe camiasına kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Kıran sözlerini şu şekilde tamamladı: "İade-i ziyaretlerine geldim. Sağ olsunlar Sayın Başkan Aziz Yıldırım'dan tüm Yönetim Kurulu Üyelerine kadar hiç birisi beni yalnız bırakmadılar. Her gün aradılar. Fenerbahçe camiasına beni sahipsiz bırakmadıkları için teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri Ufuk Kıran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

BARIŞ VE DEMOKIRASI IÇIN OYUMU HDsPYEmobilWeb@haberler.com:

OYLAR HDPYE

0
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şöfürün değil futbolcuların şöförü ziyaret etmesi lazımdı bence. .

9
0
yanıtYanıtla
Elmero Mobil-IOS:

Oylar mhp ye

1
1
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

al sana oylar c.h.p.ye ha sizikidi cakallar hemen siyaset alırsın ucden birini hayinler

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title