Haberler

Bursa'da Trafik Işıklarında Silahlı Saldırı Kamerada

Güncelleme:

Trafik ışıklarında, eski iş ortakları tarafından pompalı tüfekle ateş edilen iki kardeş ve yol kenarında servis bekleyen bir işçinin yaralandığı anlar kameraya yansıdı.

Bursa'da trafik ışıklarında, eski iş ortakları tarafından pompalı tüfekle ateş edilen iki kardeş ve yol kenarında servis bekleyen bir işçi yaralandı. Saldırı anı, MOBESE kameralarınca görüntülendi.

ESKİ İŞ ORTAKLARININ ARASINDA BORÇ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Mesut ve kardeşi Mustafa Çalışkan, bir dönem iş ortağı oldukları oto yedek parçacı İsmail Cem E.'nin (27), merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi Kemerçeşme Caddesi'ndeki iş yerine geldi.

KIRMIZI IŞIKTA POMPALI TÜFEKLİ SALDIRI

Borç yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından iki kardeş, motosikletle iş yerinden ayrıldı. 16 UC 552 plakalı otomobiliyle eski ortaklarını takip eden İsmail Cem E., Yeni Yalova Yolu Beşyol Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta aracından inerek iki kardeşle yeniden tartışmaya başladı.

Bir süre sonra aracından pompalı tüfeği alan zanlı, Mesut ve kardeşi Mustafa Çalışkan'ı kovalayarak ateş açtı.

3 KİŞİ YARALANDI

Saçmaların isabet ettiği iki kardeş bacaklarından, tekstil fabrikasına gitmek için yol kenarında servis bekleyen Tamer Kaplan da yüzünden yaralandı.

Olayı haber alıp gelen yaralı kardeşlerin yakınına 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Muradiye Devlet ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SALDIRGAN, POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğüne ait Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarının saldırı anına ilişkin kayıtlarında, İsmail Cem E.'nin aracından indikten sonra kardeşleri kovalayıp ateş etmesi, polis ve sağlık ekiplerinin bölgeye gelmesi görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Cem Osmangazi Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Ceyhanlı:

Akp nin türkiyesi normal kürtler kral artık herşeyi yapabilirler amaç türkü azınlık yapıp kürdü yükseltmek bakanlar danışmanlar atananlar yök vs hep kürt asıllı inceleyin

28
19
yanıtYanıtla
Murat Tuna:

Yeni Türkiye. Büyük başarı!

16
4
yanıtYanıtla
Sinirli adam:

Kurtlerin olduğu hiç bir yerde huzur yok .

11
7
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

Bursa Adana''nın tahtını sallıyor!

12
4
yanıtYanıtla
idamMobil-ANDROID:

idam geri gelmeli artık söyleyip duruyoruz

14
2
yanıtYanıtla
aaaa:

adam ruhsatsız tabancayla bacagında vuruyor, ifade verip savcılık tarafından bırakılıyor. . böyle olursa herkes birbirini vurur

15
0
yanıtYanıtla
Kirolaro:

Herkez.hazir.pkk.itleri. cok.yakinda.bir.gece.. ansizin.gelebilim.aynen. kandil.e. geldigimiz.GIBI

9
3
yanıtYanıtla
gokoMobil-ANDROID:

ceyhanli sana boşa en az 3 çocuk demiyor sayın cumhurbaskani. oturda bir dusun neden diyor ? kurt nüfusu dogal olarak 20 yıl sonra turk nüfusundan fazla olacak. adamlar en az 5 çocuk yapıyor batidakilerde nasıl çocuk aldiririm onun derdinde ! herşeyi AKP den biliyorsunuz ya ben gibi MHP li bir adamı bile zorla AKP li yaptınız . adamın hep kötü yanlarını görüyorsunuz ayıp .

6
5
yanıtYanıtla
timsah:

dogma buyume bursalıyım kent artık goclerle iyice çıgırından çıktı

11
0
yanıtYanıtla
Kirolaro:

Av.yakinda.bursa.da. basliyacak..en.iyisi.alin. ananizi.gidin.doguya... pkk.itleri

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title