Haberler

Gölcük'te Silahlı Kişiler Akaryakıt İstasyonundan 8 Bin TL Gasp Etti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gece geç saatlerde bir akaryakıt istasyonuna giden iki kişi, silah tehdidi ile yaklaşık 8 bin TL'yi alıp kayıplara karıştı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde gece geç saatlerde bir akaryakıt istasyonuna gelen iki kişi, silah tehditi ile yaklaşık 8 bin TL'yi alıp kayıplara karıştı.

Olay E-130 Karayolu'nun Çiftlik Mahallesi geçişindeki Atatürk Bulvarı'nda faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen ve daha sonra market kısmına giren 2 kişi, buradaki görevlileri tabanca ile tehdit ederek paraları istedi. Görevlilerin karşı çıkması üzerine ellerindeki tabanca ile bir el yere ateş ettikler sonra paraları alıp kaçtı.

Olayda ölen ve yaralanan olmazken, görevliler hemen polisi arayarak yardım istedi. Eşkalleri belirlenen soyguncuların yakalanması için çalışma başlatılırken, aldıkları paranın ise yaklaşık 8 bin TL olduğu bildirildi. Soruşturma sürdürülüyor. - Kkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title