Haberler

Silahlı Kavganın Ardından

Güvenlik güçlerinin arazide arama yapması- Bomba ve mayın konusunda eğitimli "Alaz, Ayfi ve Dere" isimli köpeklerin görüntüleri - Bulunan uzun namlulu silahların görüntüleri - Bulunana silahların masa üstünde sıralanmış görüntüleri Diyarbakır'daki silahlı kavga- Bağlar ilçesinde 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahla kavga olayında kullanıldığı belirlenen 3'ü uzun namlulu 4 silah ele geçirildi Bağlar'da iki aile arasında çıkan 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga olayına ilişkin 12 adreste arama yapan güvenlik güçleri 3'ü uzun namlulu 4 silah buldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Güvenlik güçlerinin arazide arama yapması- Bomba ve mayın konusunda eğitimli "Alaz, Ayfi ve Dere" isimli köpeklerin görüntüleri - Bulunan uzun namlulu silahların görüntüleri - Bulunana silahların masa üstünde sıralanmış görüntüleri Diyarbakır'daki silahlı kavga- Bağlar ilçesinde 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahla kavga olayında kullanıldığı belirlenen 3'ü uzun namlulu 4 silah ele geçirildi Bağlar'da iki aile arasında çıkan 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga olayına ilişkin 12 adreste arama yapan güvenlik güçleri 3'ü uzun namlulu 4 silah buldu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karahan mahallesinde yaklaşık 8 ay önce iki aile arasındaki kavgada kasten öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletlerinin ele geçirilmesine yönelik jandarma ekiplerince 12 noktada eş zamanlı arama yapıldı.İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, özel harekat timleri ve istihbarat şubesi ekiplerince zırhlı araçlar desteğiyle gerçekleştirilen aramada, taş yığınları arasına ve toprağa gömülü 3'ü uzun namlulu 4 silah, 5 şarjör bulundu.Aramada, bomba ve mayın konusunda eğitimli "Alaz, Ayfi ve Dere" isimli köpeklerde görev aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

feyzi çubukmobilWeb@haberler.com:

Yakalanan silahlar mendan aşiretine aittir.... Ve aracıyı da öldüren mendan aşiretidir bu haberler çarpıtıyor iki aşiretin silahları diyor.. Karahan aşireti şimdiye kadr hep kendini savunmuştur ve uzun namlulu silahlara karşı ruhsatlı pompalı tufekleriyle karşılık vermiştir....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title