Haberler

Silahlı Kavga: 2 Ölü, 1'i Polis 3 Ağır Yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, olaya müdahale eden polis memuru ve 2 vatandaş ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Yeni Mahalle, Fırat Caddesi yakınlarındaki benzin istasyonunda iki roman grup arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi ile kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden polis memuru Ramazan Yılmaz (40) pompalı tüfekle yaralandı.

Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ile Hamza Kazancı yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar Ali Kazancı ve Seriban Ölmez ile polis memuru Ramazan Yılmaz'ın (40) sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Yaralılardan polis memuru Yılmaz, ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay sonrası Sarıgöl ve çevre ilçelerden jandarma ve polis ekipleri ilçeye takviye kuvvet olarak geldi.

Hastanede yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada çıkan kavgada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 polis memurunun da ağır yaralandığını söyledi.

Kaymakam Bilgin, "Roman vatandaşlar arasında çıkan ve pompalı tüfek kullanılan bir kavgada 2 vatandaşımız ve bir polis memurumuz pompalı tüfekten çıkan saçmalardan yaralanmışlardır. Polis memurumuz Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kavga eden taraflardan 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kavgada aynı zamanda 2 vatandaşımız da yaralı. Olay kontrolümüz altında, inşallah yaralılarımızda sağlıklarına kavuşurlar" dedi.

Hastaneye gelerek yaralıları ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ise olayda her 2 aileden de birer kayıp olduğunu, güvenlik kuvvetlerinin gereken tedbiri aldığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Yılmaz Ali Kazancı Alaşehir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title