Haberler

Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aşağı yuvarlanan araçtan görüntü- Yaralı A.K'den görüntü- Ceset Morg aracına konulması- Araçta inceleme yapan jandarmadan görüntü Antalya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aşağı yuvarlanan araçtan görüntü- Yaralı A.K'den görüntü- Ceset Morg aracına konulması- Araçta inceleme yapan jandarmadan görüntü Antalya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kestel Mahallesindeki bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olan Taner Eker ile bir başka gece kulübünün çalışanı M.Y. arasında gece saatlerinde tartışma çıktı.Sabah saatlerinde T.E, arkadaşı A.K. ile 26 UA 917 plakalı otomobille M.Y'nin Kargıcak Mahallesi Dalkılıç Sokakta bulunan site içerisindeki evinin önüne gitti.Çıkan kavganın ardından olay yerinden otomobiliyle geri geri kaçmaya çalışan Taner Eker, bu sırada silahla başından vuruldu. Eker, olay yerinde hayatını kaybetti.Kontrolden çıkan otomobil ise site içerisindeki virajı alamayarak uçurumdan aşağı yuvarlandı.Otomobilden yaralı olarak kurtarılan A.K. ise Alanya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Olayın ardından M.Y. jandarma tarafından evinde gözaltına alındı. Eker'in otomobilinde yapılan aramada, pompalı tüfek ele geçirildi.Eker'in cenazesi otopsi için Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title