Haberler

Silahla Yaralandı, Ambulanstan İnip Yeniden Kavga Ederken Öldürüldü

Konya'da miras anlaşmazlığı nedeniyle kuzeni tarafından av tüfeğiyle bacağından yaralanan 35 yaşındaki Mehmet Emin Keleş, ambulansla hastaneye götürülürken, inip olay yerine döndü. Keleş, sopayla akrabalarının evinin camlarını kırarken, kuzeni 24 yaşındaki Mustafa Baygın tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, geçen salı günü saat 01.20'de merkez Meram İlçesi Yaylapınar Süleymaniye Mahallesi Yeşimli Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre anneanne ve dedesinden miras kalan tarlaları paylaşmak amacıyla daha önce aralarında husumet bulunan komşu ve kuzen olan Keleş, Akman ve Baygın aileleri, uzlaşmak için bir araya geldi. Ancak aralarında yeniden çıkan tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Baygın, akrabaları 36 yaşındaki Tevfik Akman, 40 yaşındaki Engin Muhammet Akman ve Mehmet Emin Keleş'i av tüfeğiyle hafif şekilde bacaklarından yaraladı.

AMBULANSTAN İNDİ

Tevfik Akman ve Engin Muhammet Akman, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan otomobil kiralama şirketi bulunan Mehmet Emin Keleş, ambulansla hastaneye kaldırılmak isterken, tedavi olmayı reddedip, kendi isteğiyle ambulanstan indi.

Olay yerine geri dönen Keleş, eline geçirdiği sopayla akrabalarının evinin camlarını kırmaya başladı. Bunu gören garson kuzeni Mustafa Baygın da evden aldığı bıçağı Keleş'in sırtına saptadı. Bu kez ağır yaralanan Mehmet Emin Keleş, ambulansla kaldırıldığı Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis Mustafa Baygın ile kardeşi Mehmet Baygın'ı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet Baygın, ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Kuzenini öldüren Mustafa Baygın da yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleymaniye Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title