Haberler

Silahla Vurulan Genç, Hastaneye Bırakıldı

Güncelleme:

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Ahmet Yıldız yaralı halde Özel Yaşam Hastanesi'ne bırakıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Yıldız, hayatını kaybetmesi sonucu Adli Tıp kurumu'na gönderildi.

POLİSLER PARKTA YARALANDIĞINI TESPİT ETTİ

Yıldız'ın sivil bir araçla hastaneye götürüldüğü öğrenilirken, hastaneye getirenlerin ise bir süre sonra ortadan kaybolduğu belirtildi. Çalışma başlatan polis, Ahmet Yıldız'ın Güzelvadi Mahallesi'nde bulunan parkta yaralandığını tespit etti.

ARKADAŞLARI TARAFINDAN YARALANDI

En son arkadaşları ile araçta bulunduğu belirlenen Ahmet Yıldız'ın arkadaşları ile tartışması sonucu yaralanmış olabileceği tahmin ediliyor. Ahmet Yıldız'ın yakınları ise Yıldız'ın 10 gün sonra askere gideceğini ifade etti.

OLAYDAN 3 SAAT ÖNCE GAZİANTEP'E DÖNDÜ

Olaydan bir kaç gün önce baba Halil Yıldız'ın oğlu Ahmet Yıldız'ı memleketi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kesmecik Mahallesi'ne gönderdiği, Ahmet Yıldız'ın ise olaydan 3 saat önce Gaziantep'e geri döndüğü ortaya çıktı.

"ÖLÜM GELDİ"

Ahmet Yıldız'ın kullandığı sosyal medya hesabında ise isminin hemen alt kısmında parantez işaretleri arasında "ölüm geldi" ifadesinin yer alması dikkat çekti.

"AZRAİL NOKTAYI KOYANA KADAR VİRGÜLE DEVAM"

Kalp krizinden ölen sanatçı Azer Bülbül'ün de şarkı sözleri ve ifadelerinden de sık sık alıntılar paylaşan Yıldız, son olarak ise kendi ifadesi olarak belirttiği "Azrail noktayı koyana kadar virgüle devam" yazısını paylaştığı görüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Yıldız Gaziantep Şahinbey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title