Haberler

Saldırganın Silahı Tutukluk Yapınca Faciadan Dönüldü

Güncelleme:

Bartın'da cep telefonu bayisine silahla saldıran bir kişinin silahı tutukluk yapınca, iş yeri sahibi şahsı etkisiz hale getirerek olası bir cinayeti önledi.

Bartın'da bir kişi cep telefonu bayisine silahla saldırdı. Saldırganın silahı tutukluk yapınca iş yeri sahibi şahsı etkisiz hale getirdi.

DÜKKANA DIŞARDAN BİR EL ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgilere göre olay, Bartın'ın en işlek caddesi Şadırvan Caddesi'nde meydana geldi. Ayağından engelli silahlı saldırgan Levent S. (35) daha önce benzin döküp yakmak istediği iş yerinin önüne geldi. İş yeri sahibi Erkan C. müşterisiyle ilgilendiği sırada işyerine yaklaşan Levent S. işyerinin dışından silahını beliden çıkarıp bir el ateş etti. Silahın ateşlediği sırada işyeri sahibi ve müşterisi korku dolu anlar yaşadı.

SİLAHI TUTUKLUK YAPINCA ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Müşteri dükkandan koşarak uzaklaşırken, saldırganın silahının tutukluk yaptığını gören işyeri sahibi dışarı koşarak saldırganın elindeki silahı almak istedi. Bu sırada saldırgan ve işyeri sahibi yere düştü. Yerde altına aldığı saldırgana dirsek darbeleri ile etkisiz hale getiren işyeri sahibi Erkan C. saldırganın elinden silahını almayı başardı ve silahı saldırganın ulaşamayacağı bölgeye fırlattı. Olaya tanık olan vatandaşlar tarafları ayırdı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri elinden hafif şekilde yaralanan Ekan C'nin ayakta tedavisini yaptı. Polis ekipleri olayın meydana geldiği alanı güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Saldırgan Levet S.'nin daha öncede işyeri sahibi Erkan C'nin kardeşi Önder C'ye de, işyerine gelerek bıçaklı saldırı yapıp savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (15)

Kahraman:

Bu isyeri sahibi kimbilir ne haksizlik yapti? Bir bacagi olmayan zavalli adam niye öldürmek istesin?Bence önce bunu sorgulamak gerekiyor.

8
3
yanıtYanıtla
zonguldak:

telefoncu mu? kesin yasak ilişki falan vardır. . .

4
3
yanıtYanıtla
kekocan:

hele mesele neymiş niye yazmıyonuz suçsuz yere kimse kimseye sırnaşmazla. .

5
0
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır:

Yaralama veya öldürmeye tam teşebbüsten yargılanacak. Silahın tutukluluk yapması onu kurtarmaz.

5
0
yanıtYanıtla
ADALETİN TECELLİSİ:

ENGELLİ YERE DÜŞTÜ ÜZÜLSEM BİR TÜRLÜ ÜZÜLMESEM BİR TÜRLÜ TUTUKLUK YAPAMASAYDI ADAMI VURACAKTI BİLEMEDİM ÜZÜLÜYÜM MÜ ÜZÜLMEYİM Mİ:)

3
2
yanıtYanıtla
Bartinli Ersin Mobil-IOS:

Siz bunun sakat olduguna bakmayin bartiniin eski hapcilarindan daha once telefoncunun abisini bicakladi bu saldilar simdide silahla sıktı yani şimdi kısas a kısas kardeşlerim geçmiş olsun

4
1
yanıtYanıtla
NEDEN SALINIYOR:

adamın kardeşini bıçaklıyor serbest kalıyor bu sefer silahla geliyor kesin yine salınır insanın değeri yok

4
0
yanıtYanıtla
fatih:

KIRIN KAFASINI GÖZÜNÜ

3
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

DERTLERİ NE Kİ ?

4
0
yanıtYanıtla
bekir:

kici basi tutmuyor ama adam vurmaya kalkmis yurdum insani texas in adini var.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title