Haberler

Uçakta Müslüman Kadın Yolcuya Kapalı Kola Kutusu Vermediler

Güncelleme:

United Havayolları'nda seyahat eden Müslüman bir kadın yolcuya hostes, "silah olarak kullanabileceği" gerekçesiyle kapalı kola kutusu vermedi.

ABD'de faaliyet gösteren United Havayolları'nda seyahat eden Müslüman bir kadın yolcuya 'silah olarak kullanabileceği' gerekçesiyle kapalı kola kutusu verilmedi.

HOSTES, KADIN YOLCUYA KAPALI KOLA VERMEDİ

The Guardian'ın haberine göre, Chicago'daki Kuzeybatı Üniversitesi'nde din görevlisi olarak çalışan Tahire Ahmed adlı Müslüman kadın, yolcu olarak bindiği United Havayolları uçağında servis yapan hostesten hijyenik olduğu gerekçesiyle kapalı kutu Cola istedi. Ancak hostes silah olarak kullanabileceğini söyleyerek kadın yolcuya ağzı kapalı kutu Cola vermeyi reddetti.

"GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SİLAH OLARAK KULLANMADIM"

Ancak Müslüman kadın yolcu o sırada hemen yanındaki yolcuya kapalı kutu bira verildiğini görünce birayı kaparak kapağını bizzat açtı ve 'Gördüğünüz gibi silah olarak kullanmadım.' diye karşılık verdi.

HOSTES HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kadın yolcu Müslüman olduğu için uğradığı muameleyi internet üzerinden duyurduktan sonra haber birçok medya organında manşet oldu. United Havayolları, ise olayın duyurulması üzerine hostes hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

The Guardian Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (128)

Hepimizin adını batırdılar Mobil-IOS:

Her seyi hak ederler. Ortadoğu'da döktükleri kana bak. Her seyi beklerim bu zihniyetten. Cok iyi yapmislar az bile.

8
31
yanıtYanıtla
KILIÇmobilWeb@haberler.com:

AKP nin yalama kadın gazetecilere benziyor..

19
19
yanıtYanıtla
yok artıkmobilWeb@haberler.com:

Mülüman hükümetlerin SİLAH kaçakçılığı yaptığı bir dünya da normal

13
21
yanıtYanıtla
tugayMobil-ANDROID:

iyi yapmislar . guven olmaz bu muslumanlara. teroristler..

16
17
yanıtYanıtla
can:

Doğru bir uygulama. Müslümanlar her yerde terör estiriyor. Birileri dur demeli. Tebrikler hostes hanım.

12
20
yanıtYanıtla
tcbnm:

kanını israilli sandı sanırım

28
4
yanıtYanıtla
atillamobilWeb@haberler.com:

Böyle sözde müslüman kadınlar olmaz olsun. Bir erkek olarak ben facebooka resim koymuyorum bunlar yüzlerini iki paralık edip reklam yapıyorlar. Ne iffet var ne Allah korkusu. Allahın laaneti bu tür kadınların üzerinedir. Kaşlar alınmış ve 200 gram boya yüzüne sıvamış. Kafada rengarenk burdayım bakın bana diyen bir ambalaj. Laanet olsun.

16
13
yanıtYanıtla
canakkale:

bu kadar boya sisirilmis dudaklar yanaklarda badana basta örtü olsa ne olur

23
4
yanıtYanıtla
ccc:

iyi yapmiş neresı kapalı bunun makyaja boyaya bak yuzundekı boyayla 3 1 ev komple boyanır

20
7
yanıtYanıtla
markazlim:

bunlar avrupaya yakismiyor müslümanlarin yeri afkanistandir yada arabistan Iran Pakistan yada türkiye avrupada ne isin iz var ac ac ac müslüm

8
17
yanıtYanıtla
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title