Haberler

Silah ile 'Selfie' Çekmeye Çalışan Çocuk Yanlışlıkla Kendini Vurdu

Güncelleme:

Hindistan'da, 15 yaşındaki Ramandeep Singh adlı çocuk babasına ait silahla selfie çekmeye çalışırken, kendisini kafa tasından vurarak hayatını kaybetti.

Mobil cihazların hayatımıza ciddi şekilde girmesinin ardından resmen ''çağımızın hastalığı'' durumuna gelen selfie, maalesef bir kez daha can aldı. Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Ramandeep Singh, babasına ait silahı alarak selfie çekmek istedi.

ELİNDEKİ SİLAHI BAŞINA DAYAYINCA

Elindeki silah ile değişik pozda fotoğraflar çeken Singh, silahı başına koyduğu bir sırada yanlışlıkla ateşleyerek kendisini kafasından vurdu. Silahın emniyetinin açık olması, 15 yaşındaki gencin de hayatına mal oldu.

BU TARZ OLAYLAR GENELLİKLE UZAKDOĞU'DAN

Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan Singh, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tabi bu trajik durum ile ilk kez karşılaşmıyoruz. Daha önceden değişik selfie'ler çekmeye çalışırken hayatını kaybeden çoğu insanın haberini yapmıştık. Ve nedense bu tarz haberler çoğunlukla Uzak Doğu ülkelerinden gelmekte (Japonya, Çin, hatta Hindistan da bir nebze dahil olabilir).Özellikle Hindistan'da selfie çekerken hayatını kaybedenlerin sayısı giderek artmakta.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Teknoloji Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title