Haberler

Silah ile Oynayan 8 Yaşındaki Çocuk Kendini Vurdu

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, oynadığı silahın ateş alması sonucu yaralanan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, oynadığı silahın ateş alması sonucu Ö.Ö. isimli 8 yaşındaki çocuk yaralanarak yaşamını yitirdi.

OYNADIĞI SİLAH ATEŞ ALDI, YARALANDI

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçeye 27 kilometre uzaklıktaki Çömçeli köyünde yaşandı. Silah ile oynayan iki kardeşten biri olan Ö.Ö. (8), silahın ateş almasıyla ağır yaralandı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay sonrası 112'ye haber verilmesi üzerine köye giden sağlık ekipleri Ö.Ö.'ye hemen müdahalede bulundu. Bütün çabalara rağmen kurtarılamayan Ö.Ö.'nün cenazesi otopsiye gönderilmek üzere Doğubayazıt Devlet Hastahanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Ağrı Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

ALEMDAR:

Ulan o evde silahın ne işi var o cocuk büyüdüğünde polise askere sıkacakdı zaten çok iyi oldu çokda güzel oldu

6
31
yanıtYanıtla
ALEMDAR:

bir pkklı daha eksildi ALLAHA şükür güzel bi haber

11
20
yanıtYanıtla
son yorumcu:

Anası babası sülalesi gibi kominist Pkk lı olmasına Allah izin vermedi günahsızken cennetlik oldu umarım Pkk lı yakınları akrabaları kahrından ölürler ama çocuk cennete gitti

16
13
yanıtYanıtla
ALEMDAR:

ey milletim bir cocuk 8 yaşında eline silah alıyosa o çocuk 15 yasına geldiğinde O SİLAHA MİLLETE ASKERE POLİSE DOĞRULTUR dağada çıkar katliamda yapar ben 8 yasındayken ellimde KALEM DEFTER VARDI SİLAH YOKDU ANLAYAN ANLAR.

18
7
yanıtYanıtla
Olay yeri inceleme:

Olay babası küçük yaşta namaz kılmayı öğreteceğine askeri polisi şehit etmeyi öğretmesi neticesinde olmuştur kamuoyuna duyurulur

20
3
yanıtYanıtla
Vedat:

Hep deriz ya pkk ermenidir Alevidir ya yeminle yirmi küsur yıl inşaatlarda çalıştım Sünni Cuma namazına giden ama Pkk sempatizanı olan çok karşıma çıktı hatta Elazığ dan bile bu insanlık meselesi Alevi olur Kürt olur vatansever de çıkabilir beş parmağın beşi bir değil kahrolasın selo hdpkk

20
1
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Bir çocuğun bile ölümüne sevinen zavallı mahlukatlar,işte MHP nin tabanı böyle mahlukatlarla doludur, yazık

9
9
yanıtYanıtla
ALEMDAR:

keşke tüm pkklıların cocukları böle ölse yılanın başı küçükken ezilmiş olur CcC

8
9
yanıtYanıtla
Aşiyan:

Pkk lıların şehit ettiği 20 yaşındaki gençler aslında çocuk ana babalarının kuzuları onların ahı var onlar şehit tek suçları vatanı korumak ama doğu güneydoğu çoğu hain kominist pkk olmuş ne yazıkki

12
5
yanıtYanıtla
eda:

Bu cicugun annesi babasi nerdeydi silahi nerden buldudu oynadi inanamiyorum anne babasina

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title