Haberler

Silah Arkadaşını Vuran Asker, İntihar Etti

Ankara'da psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilen bir asker, nöbet tuttuğu sırada önce tartıştığı arkadaşını vurdu, sonra intihar etti.

Ankara'da psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilen bir asker, nöbet tuttuğu sırada önce tartıştığı arkadaşını vurdu, sonra intihar etti. İki asker de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Ahiboz Jandarma Karakolu'nda, saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, nöbet tutan Osman Denktaş (20) ile Uğur Özdel (20) bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Uğur Özdel, Osman Denktaş'a doğrulttuğu silahla 3 el ateş etti. Özdel, daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateş etti. Ağır yaralanan her iki asker de olay yerine çağrılan ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdel ve Denktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın görgü tanığı olan ve olaydan etkilenen askerler de ambulans ve askeri araçlarla hastaneye getirildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan bir askere, komutanın yardım ettiği görüldü. Haberi alır almaz hastaneye gelen Uğur Özdel'in yakınları da sinir krizleri geçirdi. Bu arada, Uğur Özdel'in Diyarbakır, Osman Denktaş'ın da Mardin'in Derik ilçesinin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Askeri savcının hastanede yaptığı incelemelerin ardından askerlerin cansız bedeni, Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (OSM- - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title