Haberler

Sıla, İstanbul'da Dinleyicileri ile Buluştu

Haber: İSTANBUL DHA)

İzmir ve Ankara'da, iki gün üst üste gerçekleştirdiği konserlerde onbinlerce müzikseverle buluşan Sıla, dün gece de İstanbul'u şarkılarıyla mest etti.

Konserine "Mürekkep" albümünün açılış şarkısı olan "Lacivert" ile başlayan Sıla, kendisini dinlemeye gelenleri "Müziktir sözümüz. Umuyorum ki hepimiz bu gece unutamayacağımız anılar yaşadığınız bir gece geçiririz. Hepinizi tek tek kucaklıyorum" sözleriyle selamladı. Sıla, son albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, "Oluruna Bırak", "Sevişmeden Uyumayalım", "Saki, "Vur Kadehi Ustam" gibi en sevilen şarkılarını da iki saat boyunca Volkswagen Arena'yı hınca hınç dolduran müzikseverlerle birlikte seslendirdi.

Konserin ikinci yarısına Erol Evgin'in "Altın Düetler" albümünde seslendirdiği "Ateşle Oynama" şarkısıyla başlayan Sıla, sürpriz konuğu usta sanatçı Erol Evgin'i sahneye davet ettiğinde salonda büyük bir heyecan yaşandı. Sıla ve Erol Evgin, seyircinin yoğun isteği üzerine "Ateşle Oynama" şarkısını iki kez seslendirdi. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan şarkının ardından, ikili Sezen Aksu'ya sahneden selamlarını iletti.

İkinci yarı sürprizlere devam eden Sıla; Rubato grubunun çellisti ve aynı zamanda da vokali olan Özer Arkun ile birlikte seslendirdikleri, Rubato'nun "İki" albümünde de yer alan "Başka Şarkı" düetiyle de seyircilerden uzun süre alkış aldı. Ardından Özer Arkun, sevilen şarkı "1980"i seslendirdi.

Sıla'ya sahnede; geri vokallerde Dünya Kızılçay, Sibel Gürsoy ve Tuba Önal, tuşlu çalgılarda Burak Erkul, keman ve udda Semih Çelikel, davulda Alp Türeci, bas gitarda Cudi Genç, çelloda Özer Arkun ve gitarda Efe Bahadır eşlik etti.Sıla'yı İstanbul konserinde Demet Akbağ, Gözde Kansu, Ceylan Ertem, Dilara Sakpınar, Seda Güven, Cengiz Abazoğlu ve Fatma Turgut gibi ünlü isimler de izledi.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Konserden görüntüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title