Haberler

Sıla'dan Muhteşem Konser

Ünlü şarkıcı Sıla, Türkcell Yıldızlı Geceler etkinlikleri kapsamında dün akşam İstanbullu sevenleriyle buluştu.

Ünlü şarkıcı Sıla, Türkcell Yıldızlı Geceler etkinlikleri kapsamında dün akşam İstanbullu sevenleriyle buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde BKM Organizasyonuyla gerçekleşen ve başlama saati 21.00 olan konserde şarkıcı yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için Sıla sevenleri Açıkhava Sahnesi'ni saatler öncesinden doldurdu. Konseri 'Çocuk' parçasıyla açan Sıla'yı hayranları dakikalarca alkışladı. Şarkıcı, orkestrası ve kurduğu ekranlardan yansıtılan görüntüler ile etkileyici bir giriş yaptı.

ONNO TUNÇ'U ANDI

Sıla, "Sahneye çıktığımda heyecanımı bastırmak için genelde sevdiğim insanların yüzünü düşünürüm. Bu bana çok iyi gelir. Bugün de burada o yüzlerin birçoğunu karşımda görüyorum ve bu bana çok iyi geldi. Hepiniz hoş geldiniz. Herkes hoş geldi' diyerek tüm gelenleri selamladı. Sıla, "Dün 20 senelik bir yangının küllerini atmaya çalıştık. Bu gece bu konuya değinmeden geçemezdim. Müsaade ederseniz bir selam etmek istiyorum onlara. ve tabii bir de sıradaki parçayı söylemeden önce Onno Tunç'u anmadan geçemeyeceğim' dedi ve Metin Altıok'un şiiri olan ve Onno Tunç'un bestesini yaptığı 'Ah Kavaklar' parçasına seyircinin yoğun alkışıyla devam etti.

HAYRANLARI EŞLİK ETTİ

Konserde 'Bana Biraz Renk Ver', 'İmkansız', 'Boş Yere', 'Yara Bende', 'Cam', 'Kafa', 'Acısa da Öldürmez', 'Oluruna Bırak', 'Zor Sevdiğimden', 'Aslan Gibi', 'Ne Desem İnanırsın', 'Gol', 'Açık Deniz', 'Sevişmeden Uyumayalım', 'İnşallah' gibi yeni ve eski en sevilen parçalarını seslendiren Sıla, 'Vur Kadehi Ustam' parçasını tüm hayranlarının eşlik etmesiyle söyledi.

Konserin ikinci bölümünde iki kez kıyafet değiştiren ve beyaz bir kostümler sahneye çıkan güzel şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Büşra Pekin, Emre Belözoğlu, Gökhan Keser, Ayşe Özyılmazel, Gökçe Bahadır, modacı Hakan Yıldırım, Alper Kul ile eşi Aylin Kontente ve İzzet Çapa gibi ünlü isimlerde vardı. Gecenin finalini 'Alain Delon' parçasıyla yapan Sıla'yı hayranları bırakmadı. Müziğe ve Sıla'nın performansını beğenen hayranları alkışları ve tezahüratları ile sanatçıyı geri çağırdı. Hayranlarını kırmayan Sıla 'Dan Sonra' parçası ile bis yaparak geceyi sonlandırdı.

Türkcell Yıldızlı Geceler 12 Temmuz Cuma akşamı Mustafa Ceceli konseri ile etkinliklerine devam edecek.

EG (MK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Cemil Topuzlu Onno Tunç Harbiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title