Haberler

    Sıla

    Sıla'dan Maslak TİM Show Center'da "Heybeden Şarkılar" RüzgarıTürk pop müziğinin başarılı kadın vokallerinden Sıla Gencoğlu, İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

    Sıla'dan Maslak TİM Show Center'da "Heybeden Şarkılar" Rüzgarı

    Türk pop müziğinin başarılı kadın vokallerinden Sıla Gencoğlu, İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 13-14-20-21 Ocak'ta Maslak TİM Show Center'da sahne alacak olan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarla sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Sıla'dan Mesaj

    "Kariyer dokuz sene, konser iki saat. Seslendirmek isteyip vakit darlığından söylenmemiş onlarca şarkı var. Hem kendime ait şarkılar hem de bugüne kadar yorumlamak istediğim bir çok sürpriz eser. Yoruldum, gözlerine teslimim, Bodrum'un suları, zor sevdiğimden ve heybede birikmiş daha bir çok şarkı. 13-14-20-21 Ocak Maslak TİM Show Center'da Heybeden Şarkılar ile alışılagelmiş Sıla konser repertuarı dışında bir seçki ile buluşmak üzere.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Maslak Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title