Haberler

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın: Şike Yapmış Oyuncuyu Almayız

    Güncelleme:

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Emmanuel Emenike'yi transfer edecekleri yönündeki iddialara, "Şike yapmış oyuncuyu mu transfer edeceğiz?" dedi.

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Emmanuel Emenike'yi transfer edecekleri yönündeki iddialara çarpıcı bir yanıt verdi.

    Emenike'nin Trabzonspor'a karşı şike yaptığını iddia eden Nevzat Aydın, "Emenike iddiaları yalan tabii ki. Trabzonspor'a karşı şike yapmış (Emenike'yi kast ediyor) oyuncuyu mu transfer edeceğiz?" açıklamasını yaptı.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Emmanuel Emenike Nevzat Aydın Trabzonspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    9 ISIK:

    FENER KARABÜK MAÇI şampiyonluğu belirleyecek maçtı ve ne hikmetse o maç, her maçını deli gibi oynayan ve sürekli gol atan gol makinası emenike fenere karşı oynamadı ve sonra 9M euroya fenere transfer oldu. şike olayları patlayınca daha 1 hazırlıkı maçı bile oynamadan hülle yapar gibi fenerbahçeden Rusyaya transfer oldu. 1 sene orda kalıp şike olayları yatışınca, ceza almayacağı belli oluncada fenere tekrar geri transfer oldu. şimdi hadi aklı selim biri şike yoktu deyip bu olayı anlatsın bize

    41
    3
    yanıtYanıtla
    9 ISIK:

    İsmini yazmayan arkadas (. . . . . . :) Öncelikle bilmelisin ki ben Trabzon sporun baş belalısı Samsun sporluyum. İkincisi bir anneye dil uzatacak kadar ucuz yorum yapabilecek kapasite ile tartışmayada girecek değilim. birileri laflarıyla döver, birileri yatar kalkar yediği lafların acısıyla söver. Şimdi gelelim sadede, yaşın 25 ve üstü ise o Süreci iyi anlar iyi yorumlarsın, 25 altı ise cahilliğine ve delikanlılığın boy gösterdiği zaman diliminde yaşadığın için o süreci aklı selim takip edememişsindr

    yanıt4
    yanıt2
    9 ISIK:

    EVET HİÇ BİR SAKATlığı yokken Trabzonspor maçında da oynamadı doğru. Zira Fenerbahçe istediğini almış, karabükü geçmiş aradaki farkı açmıştı. yani Trabzon yensede yenilsede fener puan ve averaj farkıyla liderliği garantilemişti. Eğer emenike trabzon macında oynasaydı, aleni şike ortaya çıkardı o nedenle trabzon maçındada oynamadı. bu arada bana kufreden ve hakaret edenlere sadece sunu soyluyorum. Savunacak tezin yoksa, savuracak küfrün olur. . .

    yanıt1
    yanıt0
    Veli:

    Ondan sonra ki Mac Ts maci Karabük yöneticisi nedense Fenere karsi oynamayan Futbolculari Ts ye karki oynamayacak diyor ve oynatmiyor. . Adam sahaya cikip oynayip atmasa anliyacagim sakatda olmayabilir. Antalyadan Necati Ates Gs ye Devre Arasi transfenide gecerken Mehmet özdileke ben Gs ye karsi oynamak istemiyom diyor ve oynamiyor . Özdilek mactan sonra acikladi. Bunlar sike olmuyor da Adam sakatim diyincemi sike oluyor UTANIN. O gün bu gün ne Haldesiniz Beterin Beteri Olun.

    yanıt1
    yanıt0
    FENERASYON:

    Kesinlikle doğru ve yerinde bir cevap. Trabzonspor''lu olmasamda , tarafsız bir futbolsever olarak, şimdiye Kadar olan bitenler doğrultusunda doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum. Çünkü tarafsız ve uluslararası kuruluşlar olan Uefa ve Cas FB''nin şikesini (sivas ve Eskişehirle) tescil etmişti.

    15
    11
    yanıtYanıtla
    R...:

    Hem tarafsız hem de fenerasyon yazacak kadar zavallı. Neymiş sivas ve eskişehir de şikeleri tescil etmişmiş. Mahkemeler şike davasının kumpas olduğunu söylemedi mi ? Uefa ve Cas polis fezlekeleriyle ceza verdi. Kumpas belgelerle ceza aldık. . . Hani onu geçtim. Bize ölümüne oynayan takımların trabzonspora kolayca yatmasını anlamayadık. . . O dönem 82 puan alıp şampiyonluğa oynayan takım neden bu dönem oynayamadı da küme düşme potalarına yakın oynadı. Şike yapan kimmiş şimdi ? Şike yok . .

    yanıt3
    yanıt3
    AgentCarter1945:

    2 Maçta 13 gol yiyen bir takım bunu konuşunca komik oluyo. .

    12
    5
    yanıtYanıtla
    SPOR:

    ISTESENIZDE ZATEN ALAMASSINIIZ PARANIZ YOK SIZ DUA EDIN 2 LIGE DUSMEDINIZ

    11
    5
    yanıtYanıtla
    TRABSOON..:

    Ya bırakın Allah aşkına siz kim futbol kim. .

    5
    6
    yanıtYanıtla
    :

    Onlar ts lehine şike yapmış oyuncu alırlar. Hamsinin beyni bile yok. Birde ramazanda 12 den sonra söylediyse normaldir.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title