Haberler

Aziz Yıldırım ve Cübbeli'yi Dinleyen Polisler de Gönderildi

Güncelleme:

Bugünkü Emniyet depreminde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibindeki memurların da görev yeri değişti.

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çok sayıda memurun yeri değiştirildi. Görev yeri değiştirilenler arasında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibindeki memurların da bulunduğu ortaya çıktı.

500 POLİS TAYİN EDİLDİ

17 Aralık'tan bugüne kadar geçen sürede İstanbul'da aralarında müdür ve müdür yardımcılarının da bulunduğu 500 polis tayin edildi. Son olarak Asayiş Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibinde görevli 45 polis memuru çeşitli ilçelere gönderilmişti.

AZİZ YILDIRIM İLE CÜBBELİ'Yİ DİNLEYENLER DE GİTTİ

Yapılan tayinlerde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün teknik takip biriminin telefon dinleme ekibinde çalışan 57 polis memurunun da görevden alınarak başka ilçelere gönderildiği ortaya çıktı. Bu ekip, Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı Şike Operasyonu ve Cübbeli Ahmet Hoca'ya düzenlenen operasyonlar gibi gündemi sarsan olaylarda görev almıştı.

Tayin edilen  dinleme ekibinin yerine  yeni memurlar ve  rütbeli personel atandığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cübbeli Ahmet Hoca Aziz Yıldırım Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Balikci Aysekjdddd8h4jgd@gmail.com:

Onlar kendi baslarina dinleme yapamazlar.! Onlara dinleme emrini verenler var.! Balik bastan kokar derler.

11
5
yanıtYanıtla
Vatandaşsenolkucukguzel@hotmail.com:

Sayın AKP TSK yı içeri attınız.Polisi arkanıza aldınız.Bunca degişim neden kuyruk acısımı ı var.

5
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞvatan@das.com:

YOUTUBE DEN CÜBBELİNİN SON SOHBETLERİNE BAKIN BAKALIM HAPİSE GİRMEDEN BUGÜNLERDEKİ TEHLİKELERİ ANLATMIŞ MI ANLATMAMAMIŞ MI

12
1
yanıtYanıtla
lalegül fmalganlar_47@hotmail.com:

cüppeli hoca beddua etti mi camide değil,dernekte değil gider kabenin kapısında allaha havale eder ona bu tezgahı kuranları ve duası kanımca tutmuş gibi görünüyor akp cematt kavgası gibi !!!

10
0
yanıtYanıtla
Terimfatih1905@hotmail.com:

cübbeli ahmet hoca başbakanın yaptıklarını eleştiriken birden kaset komplosu çıktı hayret demek ki cemaat ve akp bir bütündü cemaat akpnin herşeyini biliyor akp de cemaatin cüppeli hapse girdi masal gibi dimi sonra cübbeli ahmet hoca şöyle dedi beni hapisten çıkarırsa başbakan daha hakkında ona karşu hiç bir söz söylemeyceğim ve cübbeli çıktı demekki adalet neymiş adalet erdoğanın iki parmağının arasında olan ne olduğu belirsiz bir sistemmiş böylece masalda 30 marttaki seçimlerde bitmişşş.AKP eremeyecek muradına biz çıkmayalım kerevetine.

7
3
yanıtYanıtla
GÖZLEMCİefendim_1963@hotmail.com:

ŞU CEMAATİN YAPTIĞINA BAK.CÜBELİYİ İFTİRAYLA HAPSE ATTANMI FRAVUN YOKSA BAŞBAKANMI.BUNLAR YUSUF( AS) YAŞIYOR OLSAYDI ONU BİLE GÖNDERİRLERDİ.BUNLAR BABALARINI TANIMAYAN YALNIZCA AMARİKADAKİ DAVİT ROCKEFELLERİ TÜRKİYEDE RAHMİ KOÇ u ve DİĞER BARONLARINI TANIRLAR.ANANAS DEDİKLER ŞİFRE ELMAS.BANK ASYADAKİ O ŞEYLERDE ALTINMIŞ

6
3
yanıtYanıtla
Tarcanfaruk1907@hotmail.com:

iyi de ananas kardeşim cübbeli de cemaat değil mi

yanıt0
yanıt0
n.k.erdemtourenman@yahoo.de:

GÖREVİNİ YAPMAYAN YA DA HUKUKSUZ İŞLERE BULAŞANLAR diyenler varmiş Adamlar son 5yil kac kişi hapse atılr acaba daha önce görev yapan Polisimiz ne oldular hizbulahci cıkı..cemaatçi cikti neler neler..fakat o İnsanar Görevleri yaptılar harram yemediler..boyuneğmediler.sonu bu oldu.ne yazık yola devam türkiye batırma kadar durmak yok !!

2
1
yanıtYanıtla
zülkareynademeli25@hotmail.com:

cemaat en tepedekileri aldı bunları rte göz dagı olsun diye yaptı bunlardan biri,side bu zatlar anlayan anlar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title