Haberler

Şike Operasyonunda Kumpas Davasında Tartışma Çıktı, Baransu Nezarete Atıldı

Şike operasyonunda kumpas davasında yargılanan Mehmet Baransu ile Trabzonspor'un eski vekili arasında kavga çıktı. Mahkeme başkanının uyarılarına rağmen susmayan Baransu nezarete atıldı.

Şike operasyonunda kumpas davasında Mehmet Baransu ile Trabzonspor'un eski vekili ve şu an Recep Denizer vekili olarak görev yapan avukat Nusret Yılmaz arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe'nin de yer aldığı kumpas davasında mahkeme başkanı katılım ile ilgili talepleri alırken ilk söz Mehmet Baransu'ya verildi.

KÜFÜR KAVGASI ÇIKTI

Baransu taleplerini bitirdikten sonra Trabzonspor'un eski vekili ve şu an Recep Denizer vekili olarak görev yapan avukat Nusret Yılmaz'a dönerek bu davada Trabzonspor'un eski vekilinin olmasını anlayamadığını söyledi. Baransu'nun bu sözleri üzerine Nusret Yılmaz, Baransu'ya yönelik duyulmayan bazı ifadeler kullandı.

BARANSU NEZARETE ATILDI

Yılmaz'ın bu sözleri üzerine tartışma büyüdü. Baransu, kendisine küfür edildiğini iddia etti. Bu tartışma sürerken mahkeme başkanın uyarılarına rağmen susmayan Baransu jandarmalar tarafından nezarete atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Baransu Recep Denizer Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title