Haberler

Siirt Valisi Tutulmaz'dan Taziye Ziyareti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Sevgili ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Sevgili ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Tutulmaz, eski Siirt Milletvekilli rahmetli Nizamettin Sevgili ile halen Aydın-Efeler Kaymakamı olarak görev yapan İzzettin Sevgili'nin anneleri Hayriye Sevgili'nin vefatı nedeniyle, Kurtalan İlçesine bağlı Kayabağlar Beldesinde, Sevgili ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Tutulmaz, Siirt ilinin, taziye kültürü ile birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı örnek bir il olduğunu belirterek, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ise, "Bizlere bu acılı günde, taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Hayriye Sevgili ruhuna Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.

Taziye ziyaretinde Siirt Valisi Tutulmaz'a, Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Siirt İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ve Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan eşlik etti.

Tutulmaz, taziye ziyaretinin ardından, Kurtalan Kaymakamlığı'na yeni atanan Kaymakam Oktay Ateşi'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

İzzettin Sevgili Mustafa Tutulmaz Kurtalan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title