Haberler

Siirt Tutuklu Askerin Babası: Oğlumun Suçu Varsa İpini Ben Çekeceğim

Tutuklu askerin babası: Oğlumun suçu varsa ipini ben çekeceğimSiirt'te 15 Temmuz darbesi girişimine tepki göstermek amacıyla sürdürülen 'demokrasi nöbeti'ne bu akşam, darbe gecesi Siirt Valiliği'ne baskın yapan ve daha sonra tutuklanan askerlerin yakınları da katıldı.

Tutuklu askerin babası: Oğlumun suçu varsa ipini ben çekeceğim

Siirt'te 15 Temmuz darbesi girişimine tepki göstermek amacıyla sürdürülen 'demokrasi nöbeti'ne bu akşam, darbe gecesi Siirt Valiliği'ne baskın yapan ve daha sonra tutuklanan askerlerin yakınları da katıldı. Tutuklanan Uzman Çavuş Rıdvan Taşkın'ın babası Halil İbrahim Taşkın, oğlunun suçsuz olduğunu öne sürerek, "Eğer oğlumun suçu varsa onun ipini de bana versinler. Yani suç derken FETÖ örgütüne üye olmuşsa ipini bana versin ben çekeceğim" dedi.

Siirt'te darbe girişimine karşı sürdürülen 'Demokrasi nöbeti'ne bu gece darbe girişiminde bulunduğu gerekçesiyle kentte tutuklanan bazı askerlerin yakınları da katıldı. Darbe girişiminde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Siirt Eruh Jandarma Komando Tugayı'nda görev yapan Uzman Çavuş Rıdvan Taşkın'ın Gaziantep'ten gelen babası Halil İbrahim Taşkın, oğlunun darbe girişimiyle bir ilgisi olmadığını öne sürdü. Baba Taşkın, "15 Temmuz gecesi benim çocuğum burada Siirt Eruh Komando Tugayı'nda uzman erbaş olarak görev yapıyordu. Hiç birisinin suçu yok. O çocukları buraya getirip de halkla karşı karşıya getiren, devletle karşı karşıya getiren, valiliği kuşatan her kimse zaten duyduğumuz kadarıyla tutuklanmışlar. Onları da idam etsinler iplerini de bana versinler ben çekeyim. Eğer oğlumun suçu varsa onun ipini de bana versinler. Yani suç derken FETÖ örgütüne üye olmuşsa ipini bana versin ben çekeceğim. Öyle bir şey yok hiçbir uzman çavuş da zerre kadar suç yok" dedi.

Anne Kezban Taşkın ise, oğlunun suçsuz olduğunu savunarak, "Çocuklarımızı öne atıp suçlayıp kendileri kenara çekildiler. Yazık günah değil mi? Benim oğlumun suçsuz olduğunu biliyorum. Suçluların cezalarını keşke bize verseler biz onları cezalandırsak" dedi.

EŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Eşinin suçsuz yere tutuklu olduğunu savunmak amacıyla meydana gelen Uzman Çavuş Rıdvan Taşkın'ın eşi Fatma Taşkın hava sıcaklığının yüksek olması ve yaşadığı üzüntü nedeniyle baygınlık geçirdi. Taşkın'a orada bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Taşkın Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title