Haberler

Siirt Tso'dan Baykan'daki Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (Siirt TSO) tarafından Baykan Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen kırtasiye yardımları öğrencilere dağıtıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ( Siirt TSO) tarafından Baykan Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen kırtasiye yardımları öğrencilere dağıtıldı.

Sarısalkım Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kırtasiye dağıtım töreninde konuşan Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, çocukların, ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu söyledi.

Çocukların her anlamda daha donanımlı yetişmesi tek temennileri olduğunu dile getiren Kaymakam Kocabey, "Sağlam bir gelecek, çocuklarımıza şimdiden verdiğimiz eğitimle orantılıdır. Bizler birçok alanda hizmetler yürütüyoruz. Bugün de çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum." diye konuştuk.

Baykan STO Başkanı Fethullah Tardu ise, kırtasiye yardımında emeği geçen Siirt STO Başkan Vekili Nedim Kuzu'ya teşekkür etti.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Erfus katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kocabey Baykan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title