Haberler

Siirt'te Traktör Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Siirt'in Eruh ilçesinde İl Özel İdaresi ekibini taşıyan traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İl Özel İdaresi çalışanlarını taşıyan Musa Kaplan'ın (19) kullandığı traktör, Bilgili köyündeki su arızasını giderdikten sonra dönüş yolundaki Mir Suyu mevkisinde uçuruma yuvarlandı.

Sürücü, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan İl Özel İdaresi çalışanları Fevzi Özlük (58) ve Mehmet Emin Şahin (68), Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından hastaneye gelen İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, su şebekesi çalışmaları için köye giden ekiplerin dönüş yolunda kaza geçirdiğini söyledi.

Güldoğan, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz köye vardığında arızanın olduğu yere araçları gitmediği için köylülerin yardımıyla traktörle Mir Suyu kaynağı yakınındaki bölgede meydana gelen arızayı onarmaya gidiyorlar. Arıza onarıldıktan sonra ekipler geri dönüş yolunda kaza geçiriyor. Köylülerden traktör şoförü hayatını kaybetti, ekiplerimizden biri hafif yaralı, birinin durumu ciddiyetini koruyor."

Kaynak: AA / Güncel

Emin Şahin Siirt Eruh 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title