Haberler

Küçük Kızları PKK'ya Götüren 2 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Siirt'te B.G. ve R.D. isimli kız çocuklarını PKK/KCK'ya teslim etmek için Şırnak'a götürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Siirt'te güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalarda 1 adet el bombası, 73 adet molotofkokteyli, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

KÜÇÜK KIZLARI PKK'YA GÖTÜREN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce kentte terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalara ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 11-14 Aralık tarihleri arasında şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde B.G. ve R.D. isimli yaşı küçük kız çocuklarını PKK/KCK'ya teslim etmek için Şırnak'a götürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan M.A. ve H.K. isimli şüpheli şahısların adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

73 ADET MOLOTOF KOKTEYLİ ELE GEÇİRİLDİ

ırnak istikametinden gelen bir araç içerisinde bulunan S.E. isimli bir kadının çantasında bir adet el bombası, T.S. ve H.Z. isimli şahısların üzerlerinden çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiğine de dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ele geçen dokümanlarda yapılan incelemesi neticesinde üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen L.G. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda; güvenlik güçleri ile çatışmaların devam ettiği illere gönderilmek üzere çok sayıda ilkyardım malzemesi ve ameliyatlarda kullanılan tıbbi malzeme ele geçirildi. İcra edilen denetimlerde sahte kimlik taşıdığı ve terör nitelikli suçtan arandığı tespit edilen A.T. isimli şüpheli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi. PKK/KCK bölücü terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak il merkezinde önceki gün yapılan çalışmalar kapsamında ise içecek şişelerine hazırlanmış kullanıma hazır toplam 73 adet molotofkokteyli ele geçirildi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

yorgun adam:

Teroristin yemini nasil inancli olur once iman lari yok sonra dinleri yok allahlari da yok var olan kalleslikleri ve etekleri boluculer

50
5
yanıtYanıtla
SİİRTLİ:

Her zaman ki şaşırmadık pkk en cok kız cocuklarını kaçırıyor zaten.

29
5
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Bayırbucak Türkmenleri yalnız değildir. Alperenler.

26
3
yanıtYanıtla
Dersimli:

LAN yalana bak hele isit ten haber yok ama !!!

3
21
yanıtYanıtla
srt nnnn:

Ne yalanı Fitneci kimin eli kimin donunda belli değill , sizin nasıl namus anlayışınız var. . .

yanıt9
yanıt2
gariphan:

Rabbime hamdolsun emeği geçen herkesden özellikle Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkililerden Allah razı olsun. Mevlam Devletimize , milletimiz güç versin birliğimizi bozmak isteyen iç ve dış düşmanları Rabbim bilği gibi yapsın. İslam alemini Rabbim gaflet uykusundan uyandırsın.

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın....:

Duran kalkan yaratıgının internetteki kız çocuklarıyla çektirdiği resimlerini gördünüz mü. . . Hemen ön yargılı olmayın. . . siz sanıyor musunuzki Durancık çocuk istismarcısı. . tabiki hayııııııııır. . . Ailesinin sahip çıkmadığı yavrucaklara sahip çakıyor. . . şey yani çıkıyor :)

14
4
yanıtYanıtla
GÜÇ KALKANLARI DEVREDE:

Eee adam soyisminin hakkını veriyor, tabi o yavrucaklar sayesinde. .

yanıt1
yanıt0
tanju:

ben şırnakta askerken canlı şahit oldum böyle bir olaya gabar dagına pkk götürürken kızlardan biri gelip bize sıgınmış tı. . sene 2011 yaz

15
2
yanıtYanıtla
WanGülü:

Başlık parasını ödedinizmi bari

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title