Haberler

Siirt'te Sodes Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Siirt'te 2015 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) programı kapsamında yapılacak projeler için yapılan ön hazırlık toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirt'te 2015 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) programı kapsamında yapılacak projeler için yapılan ön hazırlık toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya başkanlık eden Vali Tutulmaz, yaptığı açıklamada, Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen SODES projelerinin 2015 yılı içerisinde değerlendirmelerin, valilik bünyesinde kurulan değerlendirme komisyonu tarafından yapılacağını belirtti.

Projelerde istihdam, eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarına öncelik tanınacağını ifade eden Tutulmaz, "Teklif çağrısı öncesinde ilde en dezavantajlı kesimlerin yoğun olarak yaşadığı ilçe, mahalle bazında öncelikli bölgeler belirlenecek. Projelerin hazırlanmasında, dezavantajlı guruplara yönelik istihdam, eğitim, kültür, sanat ve spor içerikli projeler esas alınacak" dedi.

Toplantıya, vali yardımcıları Ceyhun Dilşad Taşkın, Bahadır Yörük, İlçe Kaymakamları, kurum müdürleri ile SODES Proje Koordinasyon Birimi görevlileri katıldı. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tutulmaz Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title