Haberler

Siirt'te Sıcaklar En Çok Çocukları Bunalttı

Siirt'te hava sıcaklarının 28 dereceyi bulduğu şehir merkezinde bunalan çocuklar kent merkezindeki süs havuzları ve fıskiyelerin altına girerek serinlemeye çalışıyor.

Siirt'te son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar vatandaşı bunaltmaya başladı. Yaşları 10 -12 arasında değişen çok sayıda çocuk, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Atatürk bulvarında bulunan fıskiyelerin altına elbiseleriyle girerek serinlemeye çalışan çocuklar, aynı zamanda işi eğlenceye dönüştürdü. Çocuklar, havuzda altında bulunan elektrik düzeneklerinin oluşturduğu tehlikeden habersiz, fıskiyenin altına girerek bir nebze de olsa serinlemeye çalışırken, bazı gençler ise şeyh Musa Caddesi'ndeki Babudarp Camii bahçesinde yer alan süs havuza girerek iftar saatini bekledi.

İki gün öncesine kadar yağmurlu havayla ilkbahar iklimini yaşayan Siirtliler, son iki gündür artan sıcaklardan dolayı dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title