Haberler

Siirt'te Fetö/pyd ve PKK Operasyonu: Toplam 13 Gözaltı

SİİRT merkez ve Eruh ilçesinde FETÖ/PDY ve PKK/KCK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 kişi gözaltına alındı.

SİİRT merkez ve Eruh ilçesinde FETÖ/PDY ve PKK/KCK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eş zamanlı operasyonlarda yakalanarak gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen polis memuru K.B., öğretmen N.E. ile muhasebeci S.Ö.'nun tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan polis memuru B.G., işçi M.S.G. ve icra müdürü A.A. hakkında ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı kararı verildiği belirtildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, Eruh İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 7 şüphelinin de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındıkları ve sorgularının sürdüğü belirtildi. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siirt Eruh PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title