Haberler

Siirt'te Bir Asker İntihar Etti

Güncelleme:

Siirt'te İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir asker, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.

Siirt'te İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir asker, saat 14.30 sularında Siirt Adliye Sarayı bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.

YALNIZ KALDI, İNTİHAR ETTİ

4 aylık asker olan jandarma er A.G. (20), cezaevi aracıyla adliyeye mahkum getirdikten sonra bahçede araçta yalnız kaldığı sırada silahla intihar etti.

Görevliler tarafından yetkililere haber verilmesiyle adliyeye gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. A.G.'nin cenazesi, Cumhuriyet Savcılığı'nın yaptığı incelemenin ardından ambulansla morga kaldırıldı.

KENDİ SİLAHIYLA CANINA KIYDI

Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan ve İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu olay yerinde görevlilerden bilgi aldı.

Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, görevli askerin kendi silahıyla başına ateş açması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi. Jandarma er A.G.'nin Nevşehirli olduğu öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Siirt Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (88)

OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

KAHROLSUN KEMALİZM KAHROLSUN PKK KAHROLSUN LAİKLİK KAHROLSUN IRKÇILIK

14
20
yanıtYanıtla
xsdads:

yalan söylüyorsunuz. . . ordaki faşist komutan infaz etmiştir. . .

12
18
yanıtYanıtla
vurdunuz mehmetçiği bıktık yalandan:

intihar etti masalını kaldırın artık. . daha ddün komutanın eri komaya soktuğu haberini yaptınız be. . . komutanları sıkı takibe almalısınız. . ya zorunlu askerliği kadırın yada komutan denen kişi erlere baskı kuramasın emir veremesin

11
17
yanıtYanıtla
askerrmobilWeb@haberler.com:

Suan sirnakta askerlik yapmaktayim , boyle haberleri gorunce iyice moralim bozuluyor.Burda carsimiz yok bisi yok , disardan iceriye bisi sokamiyoruz kargoyu bile iceri sokana kadar bin takla atiyoruz.Iceride komutanlar sovde kendilerine ozel marketten istediklerini alabiliyorken biz ac karnimizi biskuviyle doyurmaya calisiyoruz.Bayrak gazinosu denen yerde komutanlara ozel yemek kebab cikiyor bizi dusunen yok.Komutanlar kendi gazinolarinda icki bira iciyor o kafayla bize sariyolar.Suan sicaklik 38 derece kantinden su alirsan icersin alamazsan musluktan su icilmiyo oyle kalirsin. NE YAPACAZ BIZ , ASKER INSAN DEGILMI....... Bi bitse daha gelmem s..tigimin yerine. Burda hala tlf yasak , yakalatirsam 15gun uzar askerligim kacak macak kullaniyorum.

22
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Biri ayağı takılır , düşer ölür. Biri kendi kafasına sıkar. Biri piskolojisi bozuk diye ölür, diğeri arkadaşıyla kavga eder arkadaşına sıkar öldürür falan. Bunlar artık bir hikaye gibi gelmiyor mu ? Çözüm süreci oldu olalı bunlar çoğaldı nedense. . .

16
6
yanıtYanıtla
Metin:

Doğu''da binbir çeşit numaralar dönüyo. Komutanın bir yamuğunu gördü diye öldürülen askerlere intihar etti denip geçiliyor. Bu olay öyle midir bilmem ama bu intihar olayları adam akıllı araştırılmalı

13
8
yanıtYanıtla
esramobilWeb@haberler.com:

Yalan

4
17
yanıtYanıtla
OZAN:

bunlar AKP nin eseri gurur duyun

10
11
yanıtYanıtla
KOMUTAN:

KEKO SEN DOĞUDA ASKERLİK YAPTINMIDA KONUŞUYORSUN DOĞUDA DA BATIDA DA KEYFİ YADA CANI SIKILMA UĞRUNA HİÇBİR KOMUTAN ASKERİNİ ÖLDÜRMEZ KALDI Kİ PKK SEMPATİZANI KÖPEKLERİ BİLE ÖLDRÜMÜYORLAR

18
3
yanıtYanıtla
Tüm işciler emekçiler askerler polislerHDP yemobilWeb@haberler.com:

Askerler intihar etmemesi için oylar HDP ye

6
15
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title