Haberler

Siirt'te Amatör Maçta Olaylar Çıktı

Güncelleme:

Siirt Atatürk Stadyumu'nda 1969 Siirt Kartalspor ile Kurtalanspor arasında oynanan maçta olay çıktı.

Siirt Atatürk Stadyumu'nda bugün 1969 Siirt Kartal spor ile Kurtalanspor arasında oynanan ve ilk yarısını Siirt Valisi Ahmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hüsam Olgaç, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karatay ve çok sayıda davetlinin islediği maçın normal süresi 2-2 berabere sonuçlandı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonucu Kurtalanspor, 1969 Siirt Kartalspor'u 6-5 yenerek BAL'a yükselme hakkı elde etti.

MAÇ SONRASI ORTALIK KARIŞTI

Maç sonrası Siirt ve Kurtalanspor taraftarları karşılıklı olarak önce sözlü sataştı daha sonra birbirine girdi. 1969 Siirt Kartalspor futbolcularına, tribünden inen Kurtalansporlu taraftarlar saldırınca ortalık karıştı. Kurtalan ve Siirtspor taraftarları oturma sandalyelerini kırarak birbirine fırtalınca olaya sahada görevli polisler müdahale etti. Çevik kuvvet ekipleri yanlarındaki göz yaşartıcı spreyleri sıkarak olayları sakinleştirmeye çalıştı. Olaylar sırasında 1969 Siirt Kartalsporlu futbolcuları Kurtalanspor futbolcularına saldırınca yine polisler araya girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Yaklaşık yarım saat süren olaylarda 1'i polis 3 kişi yaralandı. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ayakta tedavi edildi. Kurtalanspor futbolcuları ve taraftarları daha sonra polis araçları eşliğinde Kurtalan'a gönderilirken, 1969 Siirt Kartalspor taraftarları ise güvenlik kordonu oluşturularak dağılmaları sağlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Özkan Ahmet Aydın Kartalspor Kurtalan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title