Haberler

Siirt'te AK Parti Seçim Bürosu Kundaklandı

Güncelleme:

AK Parti Siirt'in Baykan ilçesi Veysel Karani beldesinde bulunan seçim bürosu, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Seçim bürosu kullanılamaz hale geldi.

Siirt'in Baykan ilçesi Veysel Karani beldesinde bulunan AK Parti seçim bürosunun kundaklandığı bildirildi.

SEÇİM BÜROSU KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde henüz kimliği tespit edilmeyen bazı kişiler tarafından ateşe verilen seçim bürosu kullanılamaz hale geldi. Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Veysel Karani Belde Başkan Vekili Hifzullah Yeşil, olayın saat 21.00 sularında yatsı namazına gittikleri sırada meydana geldiği söyledi. Yeşil, "Seçim lokalini kilitlemeden namaza gittik. Geldiğimiz sırada seçim lokalinin yandığını gördük. Daha sonra görevlilere haber verdik. Polisin yapacağı inceleme sonucu kimler tarafından yakıldığı ortaya çıkacak" dedi.

BAYRAK VE FLAMALAR YANDI

Binanın tavan bölümüne de sıçrayan yangında çok sayıda bayrak ve flama yanarken, polis ekipleri olay sonrası güvenlik önlemi alarak, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Karani Ak Parti Baykan Siirt Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

ZazaMobil-IOS:

Hdp den bir kınama varmı. Kendi canı yanında veryansın edersiniz.. Hdp barajın altında yok olmaya mahkumdur.

5
23
yanıtYanıtla
mizan:

Ak parti tarafından yapılan ve duygusal oy için tezgahlanan oyunlardan bir yenisi daha. Pkk tarafından kaçırıldığı iddia edilen askerleri de yine Ak parti ve Mit yapmıştır. Hdp''yi terör destekçisi, terörist göstermek için her şeyi, her alçaklığı ve şerefsizliği yapıyorlar. Allah''tan ki ölü ve yaralı olmuyor. Yoksa bütün millet inanacak ve Ak partiyi destekleyecek. Ama millet artık yutmuyor bu oyunları.

24
2
yanıtYanıtla
kendileri yapmıştırmobilWeb@haberler.com:

Akp kendisi yapıyor oyunu yükseltmek için kendi kendine zarar veriyor

13
4
yanıtYanıtla
BUSE:

YAKSANIZDA YIKSANIZDA AKP KAZANCAK YIRTINMAYIN

6
6
yanıtYanıtla
Kürt Türk kardeş. faşist ırkçı düşmanMobil-ANDROID:

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla tekrar iktidar akp olur öbür partileri iktidar olduğunu düşmesi bile beni ürpertir mhp chp hdp kötülemem hakaret etmem fakat bunlar iktidara gelse inşAllahu Rahman akp iktidarı kimseye karışmaz ve dürüst bi seçim olur milletimiz ve devletimiz için en hayırlısı olsun inşAllah

0
10
yanıtYanıtla
ŞİLANN:

DEREEEVVVVE YAW DEREVEE . . :))

4
1
yanıtYanıtla
erdem:

ne kundaklaması yaa akp magduru oynamak ıstıyor ıcerde ıkı uc akp bayragını yakmıslar polıs cagırıp sıkayetcı olup magdur olduklarını gostermeye calısıp oy toplamak

4
1
yanıtYanıtla
erdem:

magdurumda magdurum

4
1
yanıtYanıtla
DARA:

yatsı namazına gittikleri sırada meydana geldiği söyledi. Yeşil, ''Seçim lokalini kilitlemeden namaza gittik. Geldiğimiz sırada seçim lokalinin yandığını gördük. . . . . TESADÜFE BAKINIZ. . . TAMDA KAPIYI KİLİTLEMEYİ UNUTMUŞLAR. . ve KUNDAKÇILAR KAPININ KİLİTLENMEDİĞİNİ NASILda BİLEBİLMİŞLER ? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . !!!

1
3
yanıtYanıtla
Kürt Türk kardeş. faşist ırkçı düşmanMobil-ANDROID:

Bunu yapanları kınıyorum herhangi bi partiye kim ve kimler saldırıyorsa lanet olsun onlara bırakın herkes özgürce propagandasını 7 hazirana kadar yapsın zarar vermek istiyorsan en büyük zarar oy vermemek yıkım öyle olur yoksa sağa sola saldırmayla değil. değerli Siirt hakkı sizde ırkçı Ülkücüler gibi pis olmayın yakıp yıkmak ancak vahşilerin işi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title