Haberler

Siirt Kent Konseyi Kuruldu

Güncelleme:

Siirt Belediyesi öncülüğünde 82 kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımıyla Siirt Kent Konseyi kuruldu.

"Siirt Kent Konseyi" kuruldu Siirt Belediyesi öncülüğünde 82 kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımıyla Siirt Kent Konseyi kuruldu.Belediye konferans salonu'nda gerçekleşen kuruluş toplantısına Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Valiliği'ni temsilen Ceyhun Dilşad Taşkın ile kentte faaliyetlerde bulunan dernek, sendika, köy muhtarları ve çok sayıda kişi katıldı.Burada konuşan Bakırhan, Siirt'in çok dilli, çok kültürlü bir kent olduğunu hatırlatarak, tüm dinamiklerin kendini ifade edebildikleri, sorunlara bulunan ortak çözüm önerilerinin tevsiye kararı olarak uygulanacağı bir mekanizma oluşturmak istediklerini söyledi.Bakırhan, oluşturulacak mekanizmaya katılanların toplumsal barışın inşasında ve kentin geleceği ile huzuru için çabalayacağına inandığını ifade etti.Kent konseyinin kararlarını belediye tarafından uygulandığını belirten Bakırhan, şöyle konuştu: "Bizler yalnızca ortak akıl ile alınan kararların uygulayıcısı olacağız. Kent konseyi bizler için bir prosedür değil karar organı rolü görecektir. Kent Konseyi nazarımızda kentin sorunlarının tartışıldığı bir platform olmanın ötesindedir. Konseyin çok iyi projeler üreteceğini, kentin yaşadığı sorunlara nitelikli çözümler üreteceğine inanıyoruz. Belediye bu konseye karşı kendisini sorumlu hissederek, şeffaf olacak ve çalışmalarını paylaşacaktır."Konuşmanın ardından yapılan seçimle, kent yürütme kuruluna Cengizhan Başaran, Nurettin Kebapçı, Kahır Yıldız, Dara Turhan, Mehmet Alanç, Abdurrahman Nas, Mehmet Saraç Batur, Hatice Taş, Gündüz Tanık, Abdullah Polat, Mithat Sönmez, Zana Aksu, Metin Barbarosoğlu, Ayhan Mergen, Nurullah Kiraz seçildi.Siirt Kent Konseyi Yürütmesi Sekreterliği'ne ise Eğitim Sen Siirt Şubesi Kadın Sekreteri Avrel Cihad Aktay, seçildi. -"Siirt Kent Konseyi"-Siirt Belediyesi Başkanı Tuncer Bakırhan konuşması

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Belediyesi Tuncer Bakırhan Ceyhun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title